Καινούργιου- Ηλιάκη: ο πόλεμος της ξανθιάς

20.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι γίνεται καλέ 4 με 6 το απόγευμα; Της ξανθιάς το κάγκελο! Η εκπομπή «Δέστε τους» που προβάλλεται από τον Alpha έχει ήδη κλείσει μια εβδομάδα προβολής και έχουν βγει από πολύ νωρίς τα μαχαίρια!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Τι γίνεται καλέ 4 με 6 το απόγευμα; Της ξανθιάς το κάγκελο! Η εκπομπή "Δέστε τους" που προβάλλεται από τον Alpha έχει ήδη κλείσει μια εβδομάδα προβολής και έχουν βγει από πολύ νωρίς τα μαχαίρια!


Η Κατερίνα Καινούργιου- πήγε σαν το πρόβατο στη σφαγή- είναι όνομα και πράγμα αφού είναι το καινούργιο άτομο στη μεσημεριανή εκπομπή, πράγμα που όπως όλα δείχνουν δεν έκανε την "παλιά"της παρέας Μαρία Ηλιάκη να πετάξει και από τη χαρά της!
Όπως είδα και σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής "Tv Weekend" οι δύο ξανθές παρουσιάστριες δεν πολυπάνε η μία την άλλη και αυτό είναι κάτι που βγάζει μάτι. Εξάλλου χρυσή μου η συμπάθεια και η αντιπάθεια είναι κάτι σαν τον έρωτα και το βήχα ...δεν κρύβονται με τίποτα.


Για να σου λυθεί η απορία και να ξαναβρείς το χαμένο σου ύπνο θα σου πω το εξής: η Μαρία Ηλιάκη έφτασε σημείο να πει στο Νίκο Μουτσινά: "Μίλησε της, γιατί θα την πιάσω απ’ το μαλλί". Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι χτύπημα κάτω από τη μέση για κάθε γυναίκα πόσο μάλλον για την Κατερίνα που σου λέει εμ είμαι το new entry αντί να μου στρώσουν το κόκκινο χαλί θέλουν να με αφήσουν και κουρούπα. Τι έγινε όμως και η "παλιά" Ηλιάκη βγήκε εκτός εαυτού και ήθελε να βγάλει το μαλλί τρίχα τρίχα στη "νέα";


Παιδί μου η Κατερίνα δεν είναι όπως η Δήμητρα (Αιγινίτη) που καθόταν στη γωνίτσα της και γενικά ήταν πιο χαμηλών τόνων και καθόλου δεν την ενοχλούσε να μη φαίνεται και πολύ. Η Κατερίνα ήδη από την πρώτη μέρα άρχισε να "ξινίζει" που είδε ότι είχε δεύτερο ρόλο στην εκπομπή και έκανε ότι μπορεί για να διεκδικήσει και εκείνη το να "φαίνεται" περισσότερο, αφού μάλλον σκέφτηκε ότι αυτή γλάστρα ουδέποτε υπήρξε και άρα δε θα αποτελεί μέρος του ντεκόρ ούτε τώρα.


Η Ηλιάκη όμως τα πήρε στο κρανίο και αντέδρασε έντονα ενώ ο καημένος ο Μουτσινάς βρέθηκε στη μέση να προσπαθεί να συνεφέρει τις δύο ξανθιές με κάθε τρόπο, αφού δεν ξέρει με ποιο στρατόπεδο να ταχθεί αφού τη μεν Κατερίνα εκείνος την έφερε στην εκπομπή και με τη δε Μαρία είναι κολλητοί φίλοι. Αυτό είναι δίλημμα! Είδες χρυσή μου τι τραβάνε οι διάσημοι με τις φιλίες τους, τις ζήλιες και τους ανταγωνισμούς; Απαπα...Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο πράγμα, γι’ άυτό και εγώ έχω κόψει μαχαίρι τις δημόσιες σχέσεις και κάνω μόνο προσωπικές πλέον, φαντάζεσαι να βρεθώ με τσουρομαδιμένο το μαλλί δίπλα στην Καινούργιου και χωρίς εκπομπή; Ούτε να το σκεφτώ!

Ελένη Αναστασάκη