Πρεμιέρα με δάκρυα για την Ελένη!

25.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα η εγκυμονούσα μάνα Ελένη Μενεγάκη και η πρώτη εκπομπή είχε κλάμα, συγκίνηση και πολλή κουβέντα για γάμους, παιδιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα η εγκυμονούσα μάνα Ελένη Μενεγάκη και η πρώτη εκπομπή είχε κλάμα, συγκίνηση και πολλή κουβέντα για γάμους, παιδιά και οικιακά. Τι το ήθελα να δω την εκπομπή; Τα υπαρξιακά μου με έπιασαν για το πότε θα γίνω μάνα, όπως η Ελένη ή πότε θα παντρευτώ και θα νοικοκυρευτώ όπως η Νίκη Κάρτσωνα.

Ειδικά, τη στιγμή που έπαιξε βίντεο με τα παιδιά της Ελένης να της εύχονται καλή επιτυχία κι εκείνη να κλαίει σαν την Μάρθα Βούρτση στο «Φυλακτό της μάνας», το δάκρυ μου έτρεχε κορόμηλο. Κάποιοι κακοί άνθρωποι έσπευσαν να σκεφτούν ότι η Μενεγάκη έβγαλε τα παιδιά της στην πρεμιέρα, μπας και τσιμπήσει κανά δυο μονάδες τηλεθέασης παραπάνω. Η ίδια, παλιά καραβάνα στο χώρο (φέτος κλείνει 13 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας) στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στους τηλεοπτικούς συντάκτες, πρόλαβε τις πονηρές σκέψεις, λέγοντας πως αν ήθελε να...εκμεταλλευτεί τα παιδιά της, θα τα έβγαζε κάθε μέρα για τρία λεπτά για να κάνει νούμερα.

Εξάλλου, το βίντεο που προβλήθηκε με τη Λάουρα και τον Άγγελο δεν ήταν παραπάνω από τρία λεπτά και το αυτό είχε γίνει και την περσινή χρονιά. Αν και όπως δήλωσε θα ήθελε τη φετινή χρονιά να αυξήσει τα νούμερα της κατά δύο μονάδες, προκειμένου να νιώθει και η ίδια ασφαλής. Όσο για το ποιος θα είναι αντικαταστάτης της τους δύο μήνες που θα λείψει, αυτός ακόμη δεν έχει βρεθεί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]