Οικογένεια Βουγιουκλάκη κατά Μαίρης

12.12.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, σε πλήρη σύγχυση βρέθηκαν όσοι έβλεπαν Mega, το βράδυ της Κυριακής. "Δεν το πιστεύω. Ζει η Αλίκη;" αναρωτήθηκαν μόλις είδαν μια ξανθιά ύπαρξη να προσπαθεί να τραγουδήσει το "Τράβα μπρος". Ωστόσο, η γυναίκα - ναύτης με το καυτό σορτς ήταν η Μαίρη του Big Brother.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Σε πλήρη σύγχυση βρέθηκαν όσοι έβλεπαν Mega, το βράδυ της Κυριακής. "Δεν το πιστεύω. Ζει η Αλίκη;" αναρωτήθηκαν μόλις είδαν μια ξανθιά ύπαρξη να προσπαθεί να τραγουδήσει το "Τράβα μπρος". Ωστόσο, η γυναίκα - ναύτης με το καυτό σορτς και την εμφάνιση "Η Εμμανουέλλα στο ναυτικό" ήταν η Μαίρη του Big Brother. Η πρώην μπαργούμαν στα πλαίσια του μαϊντανισμού, είπε να πραγματοποιήσει ένα απωθημένο που είχε από μικρή: να υποδυθεί κάποτε την Αλίκη, ενώπιον του ελληνικού κοινού. Η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε, χάρη στην καλή νεράιδα Ναταλία Γερμανού, η οποία την κάλεσε στην εκπομπή της "Δεν το πιστεύω".

"Δεν το πιστεύω" αναφώνησε η οικογένεια Βουγιουκλάκη, μόλις είδε τη Σκόρδου να κάνει το νούμερο "Η Αλίκη στο Ναυτικό", ενώ παρά τρίχα γλίτωσαν το εγκεφαλικό. Οσο έβλεπαν τη Μαιρούλα να προσπαθεί να πει το "Τράβα μπρος και μη σε νοιάζει" και να ξεχνάει τα λόγια τόσο τους ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι. Αυτή, όμως, απτόητη συνέχιζε το show της προσθέτοντας μάλιστα και την ανάλογη σάλτσα, με τα σκέρτσα και τα νάζια της. Ωστόσο, οι συγγενείς της αείμνηστης ηθοποιού δεν άντεξαν, καθότι και η υπομονή έχει τα όρια της ... κι όταν είδαν ότι η Αλίκη της Μαίρης είχε κάτι από Μέριλιν Μονρόε, Μπο Ντέρεκ και Μαίρη Σκόρδου μαζί, αποφάσισαν να μη μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Την καλούν, λοιπόν, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη επειδή με την εμφάνιση αυτή προσέβαλε τη μνήμη της Αλίκης.

Η Μαίρη, εξήγησε ότι δεν είχε τέτοια πρόθεση και πως ο, τι έκανε ήταν εντελώς αθώο. Τι φταίει η δύσμοιρη που ακόμη και την Κοκκινοσκουφίτσα να υποδυθεί, θα της βγει το λάγνο ερωτιάρικο και στο τέλος του παραμυθιού, όλοι θα πουν: "Καλά της έκανε ο κακός ο λύκος"; Εξάλλου, η Μαιρούλα, το βράδυ της Κυριακής τι έκανε; Παρέστησε την Βουγιουκλάκη μπροστά στους Έλληνες, αφού τόσο καιρό μόνο η μητέρα και η γιαγιά της είχαν την τύχη να την δουν. Κι αυτές - αν θέλουμε να ρίξουμε κάπου τις ευθύνες - αντί να την επευφημούν, δε μπορούσαν να της πουν: "που πας κορίτσι μας ξυπόλητο στα αγκάθια;". Πάντως, η Μαιρούλα θα μπορεί να υπερηφανεύεται πως με την Αλίκη έχουν ένα κοινό στοιχείο: τα ξανθά βαμμένα μαλλιά. Το παρατήρησε άλλωστε και ο αδελφός της ηθοποιού, Τάκης Βουγιουκλάκης.