Γιατί μετακόμισε στην Αμερική η πρώην του Δάντη;

02.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετακομίζει όχι γιατί χωρίζει, αλλά μάλλον γιατί παντρεύεται! Η πρώην σύζυγος του Χρήστου Δάντη, Κατερίνα Τοπάζη, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» έχει ήδη μετακομίσει με το γιο τους Χριστόφορο στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Οχάιο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετακομίζει όχι γιατί χωρίζει, αλλά μάλλον γιατί παντρεύεται! Η πρώην σύζυγος του Χρήστου Δάντη, Κατερίνα Τοπάζη, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» έχει ήδη μετακομίσει με το γιο τους Χριστόφορο στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Οχάιο. Και γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη πολιτεία; Απλά εκεί μένει ο νέος αγαπημένος της, με τον οποίο μάλιστα ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2008 κι από τότε είναι αχώριστοι. Μέσα σε αυτό τον χρόνο κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και το γεγονός ότι εκείνος είναι Ελληνό - αμερικανός και τον περισσότερο καιρό τον περνάει στην Αμερική, βοήθησε λίγο να μη γίνει γνωστή η σχέση τους. Μάλιστα, η αοιδός ήταν να μετακομίσει με το γιο της από το καλοκαίρι, όμως, η περιπέτεια της με το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όπου η Τοπάζη είχε παρασύρει και σκοτώσει μία ηλικιωμένη γυναίκα, ανέβαλλε τα σχέδια τους.

Εξάλλου, το σοκ τότε της Τοπάζη ήτο ισχυρό και φαντάζομαι ότι το τελευταίο που την απασχολούσε θα ήταν μία μετακόμιση. Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τελικά, δεν ασκήθηκε κάποια δίωξη στην αοιδό, αφού όπως όλα δείχνουν εκείνη δεν έφερε κάποια ευθύνη. Εξάλλου, η 80χρονη γυναίκα είχε προσπαθήσει να διασχίσει την λεωφόρο Κατεχάκη πεζή χωρίς να υπάρχει στο σημείο φανάρι ή διάβαση. Στο πλευρό της αοιδού εκτός από τον αγαπημένο της ήταν και ο πρώην σύζυγος της.