Θεοδωρίδου: ερωτικό ταξίδι στη Ρώμη!

02.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ήθελε η Νατάσσα (Θεοδωρίδου) να κρυφτεί και οι Έλληνες τουρίστες δεν την αφήνουν». Η αοιδός, που λες, πετάχτηκε μέχρι την Ρώμη με το νέο της αγαπημένο, Θεόφιλο Τζιώτη να γιορτάσουν εκεί την 28η Οκτωβρίου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ήθελε η Νατάσσα (Θεοδωρίδου) να κρυφτεί και οι Έλληνες τουρίστες δεν την αφήνουν». Η αοιδός, που λες, πετάχτηκε μέχρι την Ρώμη με το νέο της αγαπημένο, Θεόφιλο Τζιώτη να γιορτάσουν εκεί την 28η Οκτωβρίου. Γιατί, μπορεί το 40 να είπαμε ένα μεγαλοπρεπέστατο «Όχι» στους Ιταλούς, στα 00’s λέμε ένα μεγαλοπρεπέστατο «Ναι» για μία σύντομη απόδραση στην χώρα τους. Και για ατελείωτο shopping, βεβαίως, βεβαίως.

Η αοιδός, λοιπόν, (όπως μου μετέφερε άνθρωπος εμπιστοσύνης, ο οποίος επίσης είχε πάει στην Ρώμη ερωτικό ταξιδάκι) έκανε τις βόλτες της με τον Θεόφιλο πιασμένοι από το χέρι χωρίς άγχος, μήπως τους δει παπαράτσι μάτι. Και μπορεί σε αυτό να στάθηκαν τυχεροί, όμως, δεν ήταν λίγοι οι Έλληνες τουρίστες, που γύρισαν να δουν το ερωτευμένο ζεύγος να βολτάρει ξέγνοιαστο (και μες στον έρωτα και το μέλι) στην Via del Corso. Η Νατάσσα ουδεμία σχέση είχε με την ντίβα της πίστας και φορώντας τζιν παντελόνι, απλό μπλουζάκι και το μπουφάν της δεμένο στη μέση, αν δεν είσαι τσακάλι στη showbiz, ίσα που σου περνούσε απαρατήρητη.

Ο άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου επιμένει και λέει ότι η Θεοδωρίδου έδειχνε πολύ ερωτευμένη με το νεαρό άνδρα και το αυτό υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν καλά την αοιδό. Με τον Τζιώτη είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες (γνωρίστηκαν στην Κωνσταντινούπολη, όταν είχαν βρεθεί σε κοινή παρέα), αλλά σε αντίθεση με άλλες σχέσεις της, αυτή δεν έχει εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας. Η Νατάσσα αποφεύγει να μιλάει δημοσίως, αλλά κυρίως αποφεύγει τις πολλές κοσμικές εξόδους, όπως τότε που ήταν με τον Σέρρο Μύρτα και δεν είχαν αφήσει μπουζούκια για μπουζούκια, που να μην τα είχαν επισκεφτεί. Τώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά και το ζευγάρι προτιμά να χαίρεται τον έρωτα του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Όχι, όμως και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των Ελλήνων τουριστών. Σε τέτοιους και στα... Μπόρα Μπόρα να πας, θα πέσεις πάνω τους...