Η πρεμιέρα της Τάτι και τα καρφιά για ΑΝΤ1

21.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Πρεμιέρα είχε εψές η Τατιάνα Στεφανίδου και το "Αξίζει να το Ζεις" από τη συχνότητα του STAR.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Πρεμιέρα είχε εψές η Τατιάνα Στεφανίδου και το "Αξίζει να το Ζεις" από τη συχνότητα του STAR. Η Τάτι, ντυμένη μ' ένα εντυπωσιακό σμαραγδί φόρεμα μας καλωσόρισε από το νέο της τηλεοπτικό σπιτικό στην Κηφισιά μετά την αναπάντεχη απομάκρυνσή της μέσα στο ντάλα κατακαλόκαιρο από τον ΑΝΤ1!

Που λες αγαπημένη, η Στεφανίδου είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση και ξεχείλιζε από σιγουριά αλλά στα πρώτα λεπτά του νέου της ξεκινήματος δεν κρατήθηκε και πέταξε τα καρφιά της (ολόκληρες ταβανόπροκες ήταν) για το σταθμό του Αμαρουσίου!

"Η ζωή είναι γεμάτη στιγμές, καλές και κακές. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει το μπουρίνι", τόνισε η Τατιάνα και συμπλήρωσε:

"Εμείς το ζήσαμε μέσα στο καλοκαίρι! Αλλού μας αφήσατε στα τέλη του Ιούνη, αλλού μας βρίσκετε το Σεπτέμβρη, αλλά είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό που αγαπήσατε τα 4 τελευταία χρόνια. Για όσους λείπατε διακοπές, τα πράγματα είναι απλά: στα μέσα Ιουλίου εγώ και άλλοι 17 συνάδελφοι μάθαμε πως θα μέναμε χωρίς δουλειά.

Περάσαμε ζόρικα δύσκολα, στεναχωρηθήκαμε, αγχωθήκαμε, σοκαριστήκαμε, πιεστήκαμε, κλάψαμε, νιώσαμε απόγνωση και ανασφάλεια. Όλα αυτά είναι ανθρώπινα όταν σου συμβαίνει κάτι αναπάντεχο. Αλλά δεν χάσαμε ποτέ την πίστη και την ελπίδα ότι θα συνεχίσουμε αυτό που εσείς στηρίξατε και αγαπήσατε".

Στο λέω, αγαπημένη, τέτοια συγκίνηση ούτε η Μάρθα Βούρτση του παλιού λατρεμένου κινηματογράφου! Τη στιγμή εκείνη και πριν μπήξει το πρώτο δάκρυ η Τατιάνα, αναφέρθηκε στο σταθμό που την φιλοξενεί πια, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια:

"Έτσι φτάσαμε εδώ, με την πίστη και τη στήριξη του Star που μας έδωσε όλα τα μέσα. Το STAR μας αγκάλιασε και μας βοήθησε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πάμε μπροστά και κρατάμε από το παρελθόν μόνο τις καλές στιγμές. Όταν τελειώνουν οι συνεργασίες, πρέπει να τις εκτιμάς συνολικά. Και οι καλές στιγμές, οι δυναμικές, ήταν πολλές".

Βέβαια, αν νομίζεις πως η Τατιάνα δεν θέλει να μιλιέται με άνθρωπο από την προηγούμενη τηλεοπτική της στέγη, θα σε διαψεύσω. Ολόκληρη ζωντανή σύνδεση έκανε η Στεφανίδου με την Κατερίνα Γκαγκάκη που βρισκόταν εν τω μέσω οντισιόν για το "X- FACTOR".

"Για σένα τα πάντα", είπε η Γκαγκάκη και έσκασε ένα πλατύ χαμόγελο η Τατιάνα. Η Γκαγκάκη σε μια ένδειξη συμπαράστασης, στήριξε την Τατιάνα αφήνοντάς μας άφωνους:

"Για σένα βγήκα σήμερα! Όχι μόνο ως μέλος της κριτικής επιτροπής του 'X- FACTOR' αλλά και ως υπεύθυνη επικοινωνίας του ΑΝΤ1 και ως Κατερίνα. Είσαι μια πολύ καλή φίλη, την οποία θα έχω για πάντα στην καρδιά μου και θα την καμαρώνω. Και η ζωή θα τα φέρει έτσι και θα είμαστε πάλι μαζί κάποια στιγμή"...

Άσε που κάνω το συνειρμό και σκέφτομαι πως οι πρώτοι καλεσμένοι της Τατιάνας είναι παιδιά του ομίλου ΑΝΤ1, αφού Κουρκούλης και Κελεκίδου (έδωσαν ρεσιτάλ κεφιού μιλώντας για το γιόκα τους, την κρυφή πενταετή τους σχέση και τα σχέδια που κάνουν για το μέλλον) ανήκουν στη "Heaven", τη δισκογραφική εταιρία του ΑΝΤ1!

Πάντως, από νούμερα η πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου (ξεκινά στις 4 παρά τέταρτο και έχει διάρκεια 2 ωρών) δεν συγκίνησε ιδιαίτερα το κοινό σημειώνοντας 24,8% στο μέσο όρο και 28,6% στο νεανικό κοινό!


Η αγαπημένη σου Κατίνα (Κα. Π)