Αυτή που έκλεψε την καρδιά του Σπαλιάρα

22.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι πράγμα είναι αυτό με τα αγόρια της showbiz! Και πάνω που σκεφτόμουν να πάρω σβάρνα τα γυμναστήρια μπας και καταφέρω να "τρακάρω" πουθενά το Γιάννη Σπαλιάρα μπας και γίνει το κονέ (αφού το καλοκαίρι δήλωνε μόνος

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Τι πράγμα είναι αυτό με τα αγόρια της showbiz! Και πάνω που σκεφτόμουν να πάρω σβάρνα τα γυμναστήρια μπας και καταφέρω να "τρακάρω" πουθενά το Γιάννη Σπαλιάρα μπας και γίνει το κονέ (αφού το καλοκαίρι δήλωνε μόνος και έρημος άσχετα αν του είχαν χρεώσει πολλά ειδύλλια όπως αυτό με τη συμπρωταγωνίστρια του στο "Μίλα μου Βρώμικα" Κλέλια Ρενέση) μου την έσκασε και βρήκε κορίτσι!


Το διάσημο μοντέλο- ηθοποιός σου λέει καλά περάσαμε το καλοκαίρι αλλά τώρα που έπιασαν και τα πρώτα κρύα τι γίνεται; Και όπως όλα δείχνουν η ζεστή αγκαλιά της επίσης μοντέλας Τάμτα Μαστοράκη ήταν το κατάλληλο μέρος για να ξεχειμωνιάσει.
Αν λοιπόν νόμιζες ότι αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει κάνεις μέγα λάθος! Μην νομίζεις ότι τα παιδιά τώρα γνωρίστηκαν και έπεσαν τ’ ανάσκελα από την πρώτη ματιά. Σε πληροφορώ είχαν και πέρυσι δεσμό και είπαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Τι φιλιά ήταν αυτά που της έδινε ο Γιαννάκης - όπου βρέθηκαν τα δύο τους να το καίνε σε μπουζουκερί της παραλιακής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες- στις φωτογραφίες που διέρρευσαν; Κάτι σου λέει τα καψουροτράγουδα, κάτι τα από τά που έδιναν και έπαιρναν, δεν ήθελε και πολύ για να δει ο ένας τον άλλο με άλλο μάτι! Αφού τα έφτυνα (με την καλή πάντα έννοια) τα παιδιά!


Οι λυσσάρες που είδαν τις φωτογραφίες του Γιάννη και τα παθιάρικα φιλιά έτρεξαν να πουν ότι το σκηνικό ήταν στημένο για να τραβήξουν τα φώτα επάνω τους. Σιγά δηλαδή μην είχε ανάγκη ο Σπαλιάρας, τέτοιο πολύπλευρο ταλέντο να στήσει και σκηνικό για να "ακουστεί". Είναι δυνατόν, ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν ορισμένες πια!

Ελένη Αναστασάκη