Κρυφός γάμος για Ζώη - Σεϊταρίδη;

03.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δε σου κρύβω ότι πολύ τους ζηλεύω τους διάσημους στο θέμα των σχέσεων. Για το πότε χωρίζουν, πονάνε, βρίσκουν τον επόμενο και παντρεύονται ξανά, ποτέ δεν το έχω καταλάβει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δε σου κρύβω ότι πολύ τους ζηλεύω τους διάσημους στο θέμα των σχέσεων. Για το πότε χωρίζουν, πονάνε, βρίσκουν τον επόμενο και παντρεύονται ξανά, ποτέ δεν το έχω καταλάβει. Και βλέπεις εμάς τους έρμους θνητούς να μην μπορούμε να βρούμε ταίρι. Καλά, άμα χωρίσουμε; Μετράμε χρόνια μαγκουφιάς. Γιατί, τα λέω όλα αυτά; Επειδή διάβασα στο Ciao ότι ο Γιώργος Σεϊταρίδης και η Αποστολία Ζώη παντρεύτηκαν κρυφά πριν λίγο καιρό.

Και αναρωτιέμαι, αγαπημένε μου, ο ηθοποιός μόλις πέρυσι δεν είχε πάρει διαζύγιο; Τόσο ωραία περνάει στον γάμο, που είπε να επαναλάβει το μυστήριο; Μπορεί. Βέβαια, έχει δίπλα του κοτζάμ Ζώη κι εδώ που τα λέμε δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άνδρα που να έλεγε «όχι» σε έναν γάμο μαζί της. Άσε, που το ζευγάρι αν και δεν έχει συμπληρώσει χρόνο μαζί, είναι τα μάλα ερωτευμένο και σίγουρο ότι θέλει να συνεχίσει μαζί το υπόλοιπο του βίου τους. (Σνιφ, σνιφ).

Στα του γάμου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Ραφήνα, όπου συγκατοικούν τους τελευταίους μήνες. Ζώη και Σεϊταρίδης απεχθάνονται τα φώτα της δημοσιότητας και για του λόγου το αληθές, από τότε που έγιναν ζευγάρι έχουν αποσυρθεί στο σπίτι τους στην Ραφήνα, αποφεύγοντας κάθε δημόσια εμφάνιση. Κάποια στιγμή ακούστηκε ότι έχουν αποφασίσει να εγκατασταθούν στην ιδιαίτερη πατρίδα της αοιδού, τον Βόλο αλλά από τότε δεν είχαμε κάποια μετακόμιση.