Φοίβος - Βανδή: από τον ΑΝΤ1 στο Star!

03.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με το Star είναι ο Φοίβος και όχι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεν πρόκειται να αναλάβει εκπομπή στο κανάλι της Κηφισιάς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso»,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με το Star είναι ο Φοίβος και όχι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεν πρόκειται να αναλάβει εκπομπή στο κανάλι της Κηφισιάς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», ο Φοίβος τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με το κανάλι και μαζί πρόκειται να ιδρύσουν μία νέα δισκογραφική εταιρεία. Όπως καλή ώρα είχε κάνει πριν λίγα χρόνια με τον ΑΝΤ1 και την Heaven.

Η εξέλιξη αυτή (αν πράγματι ισχύει) αποτελεί έκπληξη, αφού τις προηγούμενες μέρες, όποτε και ο μουσικοσυνθέτης αποχώρησε από την Heaven, αυτό το σενάριο δεν είχε ακουστεί. Είχαμε, δηλαδή, ακούσει για συνεργασία με το Ντέμη Νικολαίδη, για συμφωνία με την Universal ή ακόμη και να ιδρύσει μόνος του δισκογραφική. Ωστόσο, η πρόταση του Star ήρθε τελευταία και ήτο η πιο ενδιαφέρουσα κι ελκυστική καθώς πρόκειται για έναν Όμιλο που περιλαμβάνει κανάλι με μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό (και σε αυτό απευθύνεται ο Φοίβος) και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Και καταλαβαίνεις, αγαπημένε μου, ότι στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό από πίσω να υπάρχει τέτοια υποστήριξη και προβολή. Για να σου υπενθυμίσω και πάλι την Heaven, όπου οι καλλιτέχνες της έπαιζαν παντού στον ΑΝΤ1. Αν ο Φοίβος τα βρει με το Star, σημαίνει ότι μέλος της οικογένειας αυτής θα γίνει και η Δέσποινα Βανδή, η οποία το πρωί της Δευτέρας με επιστολή ενημέρωσε τους ανθρώπους της εταιρείας της ότι αποχωρεί... με δόξες και τιμές για να ακολουθήσει τον στενό της συνεργάτη.

Την ίδια πορεία αναμένεται να ακολουθήσουν και ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Θάνος Πετρέλης, ενώ δεν αποκλείεται να πάει μαζί τους και ο Νίνο, ο οποίος επίσης έφυγε από την Heaven και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο και αναμνήσεις. Πάντως, τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε σίγουρα αν το σενάριο ισχύει, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Φοίβος και το Star τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν τα τυπικά. Άσε, που τελευταία βλέπουν την Βανδή να βολτάρει στο κανάλι.