Μενεγάκη: "Θέλουν να... ξεσκίσουν την ψυχή μου"!

03.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν έφθανε της Ελένης Μενεγάκη φέτος το δίδυμο των ΚαραμεροΧαριτατων, που της έχουν πάρει την πρώτη θέση στο πρωινό, έχει και διάφορους άλλους να λένε και να διαδίδουν για εκείνη διάφορα. Από πρώην συνεργάτες που θυμήθηκαν να μιλήσουν ανοιχτά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν έφθανε της Ελένης Μενεγάκη φέτος το δίδυμο των ΚαραμεροΧαριτατων, που της έχουν πάρει την πρώτη θέση στο πρωινό, έχει και διάφορους άλλους να λένε και να διαδίδουν για εκείνη διάφορα. Από πρώην συνεργάτες που θυμήθηκαν να μιλήσουν ανοιχτά για τη συνεργασία τους και πόσο άσχημα πέρασαν στη δούλεψη της, μέχρι κριτικούς και ειδήμονες(;), οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να την χτυπήσουν, πολλές φορές μάλιστα με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Αλλά να μου πεις, έτσι δεν είναι τα πράγματα στην τηλεόραση; Πρόσωπα ανεβαίνουν και πρόσωπα κατεβαίνουν. Γεννιούνται νέες «βασίλισσες» και «βασιλιάδες», ενώ οι κάτοχοι του «θρόνου» ρίχνονται από αυτόν. Και, φευ, για εκείνους τις περισσότερες φορές γίνεται με σκληρό τρόπο. Γιατί, άπαξ κι ένας κάνει την αρχή, τότε ακολουθούν και οι άλλοι. Και το αυτό συνέβη στην περίπτωση της Μενεγάκη, αφού το καλοκαίρι για πρώτη φορά γράφτηκε κάτι πράγματι σκληρό για εκείνη. Από τότε μέχρι σήμερα, όλοι έχουν να πουν (μικρή ή μεγάλη) κακιούλα για την Ελένη, που μέχρι πέρυσι ήτο το αγαπημένο παιδί όλων και κανείς δεν την άγγιζε.

Κι επειδή, η «Βασίλισσα» είχε μάθει να της φέρονται τρυφερά, φέτος που βιώνει αυτό που άλλοι συνάδελφοι της το βιώνουν τόσα χρόνια στο πετσί τους... την σκληρή κριτική, νιώθει τρόμο. Αυτό, άλλωστε, αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη της σε μηναίο περιοδικό. «Η χαρά τους μου δημιουργεί ανατριχίλα». Ποια χαρά και ποιών; Αυτοί που έχουν ως στόχο τους να την... ξεσκίσουν! Η αλήθεια, δεν ξέρω, αν πράγματι υπάρχει κάποιος που κοιμάται και ξυπνάει με ένα χαμόγελο τεράστιο, επειδή γι ακόμη μία μέρα «ξέσκισε» την Μενεγάκη. Εντάξει, μπορεί να είναι μία άντε δύο, αλλά περισσότερο τις φαντάζομαι να χαίρονται για τα φετινά χαμηλά της νούμερα, παρά γιατί θέλουν να την «ξεσκίσουν».

Ωστόσο, η Ελένη θεωρεί ότι αντιμετωπίζει μία ενορχηστρωμένη επίθεση με συγκεκριμένο στόχο. «Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν να ξεσκίσουν αυτό που είσαι, την ψυχή σου, την επαγγελματική σου οντότητα με τόση μεγάλη χαρά. Όλο αυτό μου δημιουργεί ανατριχίλα» λέει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη της. Τονίζει, όμως, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε από το προφίλ της εκπομπής της και να το προσαρμόσει στα νέα δεδομένα, αφού ρόλος της είναι να δίνει χαρά στους τηλεθεατές.