Η πρεμιέρα Μητροπάνου - Ζήνα!

03.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θεωρείται από τα σχήματα ? έκπληξη της φετινής χρονιάς και όχι μόνο, αλλά και αυτό που θα «μαζέψει» όλο το χαρτί, παρόλη τη φτώχεια και τις δυσκολίες που περνά η νύχτα. Ο λόγος για τη συνεργασία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θεωρείται από τα σχήματα - έκπληξη της φετινής χρονιάς και όχι μόνο, αλλά και αυτό που θα «μαζέψει» όλο το χαρτί, παρόλη τη φτώχεια και τις δυσκολίες που περνά η νύχτα. Ο λόγος για τη συνεργασία του Δημήτρη Μητροπάνου με την Πέγκυ Ζήνα στην «Ιερά Οδό», αφού όσοι ακούσαμε ότι οι δυο τους θα συνυπάρξουν επί πίστας, μείναμε σαν τους χάνους. Ο Μητροπάνος θα συνεργαστεί με την Ζήνα του «Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι. Είμαι καλά περνάω μια χαρά.»; Εντάξει, η αοιδός έχει πει και φοβερές ερωτικές μπαλάντες, αλλά και κάτι καλές ζεμπεκιές.

Και με το ρεπερτόριο αυτό (το λαϊκό) ανέβηκε την Παρασκευή στην πίστα και χάρισαν με τον Μητροπάνο στους θαμώνες υπέροχες στιγμές. Το, δε, μαγαζί ήτο τίγκα στην πρεμιέρα, ενώ οι «επώνυμοι» έκαναν παρέλαση. Μέχρι ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου είχαν πάει και αυτή είναι μία από τις λίγες εξόδους τους. Το ζευγάρι ήταν μαζί με τον Ηλία Ψινάκη (κουμπάρος Πέγκυς), ο οποίος μετά την περσινή του συνέντευξη στην «Τάτι» έχει γίνει κάτι σαν... αυτοκόλλητος τους. Το ίδιο βράδυ ήταν εκεί και ο Γιώργος Καραμέρος με την σύζυγό του και αυτή κι αν δεν είναι σπάνια έξοδος.

Πάντως, την παράσταση έκλεψε επί πίστας ο Μητροπάνος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ρίξει δυο στροφές στην all time classic ζεϊμπεκιά «Ρόζα». Και η Ζήνα, όμως, τις έριξε τις στροφούλες της, η οποία ελέω Μητροπάνου φέτος είναι πιο... λαϊκιά. Ακόμη και το ντύσιμο της είναι πιο κλασικό. Εκτός πίστας, τις εντυπώσεις έκλεψε γι ακόμη μία φορά ο Ψινάκης, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει σοκαριστεί από το πρόσφατο ατύχημα που είχε, αλλά ήτο μες στην τρελή χαρά. Έπαιζε με το κόκκινο φουλάρι του κι έκανε τσαχπινιές στον φακό.