"CNN έρχεται ο Αυτιάς"!

01.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες να μου πουν ότι ο Γιώργος Αυτιάς θα κάνει λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό»! Ω ναι, μη γελάς καθόλου. Και μπορεί να μην πήγα προσωπικά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες να μου πουν ότι ο Γιώργος Αυτιάς θα κάνει λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό»! Ω ναι, μη γελάς καθόλου. Και μπορεί να μην πήγα προσωπικά σε κάποια χαρτορίχτρα για να μου πει το μέλλον του Αυτιά, έστειλε όμως η Φαίη Σκορδά τη Νανά Παλαιτσάκη σε γνωστή αστρολόγο, η οποία προέβλεψε πως ο εν λόγω θα κάνει διεθνή καριέρα στο εξωτερικό και μάλιστα στην Αμερική!

Ήδη, στο CNN το νομικό τμήμα του δικτύου ετοιμάζει το συμβόλαιο του, περιμένοντας τον παρουσιαστή με ανοιχτές αγκάλες. Το μόνο πρόβλημα στο να ευοδωθεί η συνεργασία τους είναι η πολιτική καριέρα που ανοίγει για τον Αυτιά και θα είναι εξίσου λαμπρή με αυτή του δημοσιογράφου. Όπως προέβλεψε η αστρολόγος, ο Αυτιάς θα ασχοληθεί με την πολιτική, θα κατέβει υποψήφιος με μεγάλο κόμμα και θα μπει πανηγυρικά στη Βουλή. Χαρές και γλέντια για τους συνταξιούχους.

Ωστόσο, η αστρολόγος δε σταμάτησε εδώ τις προβλέψεις της. Είπε και άλλα εξίσου χαριτωμένα, όπως ότι η Ναταλία Γερμανού θα γνωρίσει σύντομα έναν μεγάλο έρωτα που θα την πάει ως και στα σκαλιά της εκκλησίας. Ουχί για να ανάψουν ένα κερί, αλλά για να παντρευτούν. Να το δω αυτό και τίποτε άλλο. Όπως περιμένω με μεγάλη αγωνία να δω τη Νανά Παλαιτσάκη να κάθεται στα έδρανα της Βουλής, αφού και γι’ αυτήν προέβλεψε λαμπρή πολιτική καριέρα. Μπούχου, μπούχου. Και γάμο της είδε, αλλά μικρή σημασία έχει. Εξάλλου, δεν είναι καν ο τρίτος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]