Το... μικρούτσικο αστείο του Ανδρέα!

04.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήθελα να ήξερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Θανάσης Πάτρας δεν έχουν βαρεθεί να «ξε-κατινιάζονται» σαν 15χρονα λυκειοκόριτσα για τα μάτια ενός γκόμενου;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήθελα να ήξερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Θανάσης Πάτρας δεν έχουν βαρεθεί να «ξε-κατινιάζονται» σαν 15χρονα λυκειοκόριτσα για τα μάτια ενός γκόμενου; Μάλλον όχι, αφού ένα ολόκληρο καλοκαίρι (κι όπως φαίνεται το πάνε και για χειμώνα) κατηγορεί ο ένας τον άλλον για την εκπομπή «Αυτό μας έλειπε».

Ο Πάτρας ωσάν άλλος... κατατρεγμένος παρουσιαστής παίρνει σβάρνα όλες τις εκπομπές και λέει τον πόνο του, ενώ ο Ανδρέας προτιμά να δίνει συνεντεύξεις μετά της συζύγου του, Δήμητρας Ρουμπέση και μαζί να... απορούν γιατί τόση πίκρα και παράπονο από τον Θανάση! Το ζευγάρι, βέβαια, επιδεικνύει και μία... ανωτερότητα στο θέμα (είναι βλέπεις και η πολιτική σκέψη του Ανδρέα στη μέση) και στα πλαίσια αυτής της ανωτερότητας, ο Μικρούτσικος απάντησε στο αστείο του Πάτρα πως δεν τον κάλεσε στον γάμο του επειδή φοβόταν μην του κλέψει τη γυναίκα!

«Εγώ δεν πηγαίνω με μεγάλες γυναίκες» είπε το τρελό χιουμοράκι Ανδρέας και πέσαμε στα πατώματα από τα γέλια. Χο χο χο. Δε λέω στον πόλεμο όλα επιτρέπονται, αλλά να προσβάλλεις μία γυναίκα, όταν αυτή δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία, είναι... μικρούτσικη πράξη και όχι αποτέλεσμα... πολιτικής σκέψης! Μετά από αυτό το χτύπημα κάτω από τη ζώνη, περιμένουμε τον Θανάση άλα Νίκος Ξανθόπουλος στο «Ένας άνδρας με συνείδηση» να παίρνει ξανά σβάρνα τις εκπομπές και να υπερασπίζεται τη σύζυγό του! Χειμώνα είπα θα βγάλουμε; Βάλε άνοιξη να είμαστε μέσα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]