Μακριά από αυτούς οι τσακωμοί!

04.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την Πέμπτη το βράδυ ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στον «Βοτανικό» η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίκος Κουρκούλης κι αν περιμένεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την Πέμπτη το βράδυ ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στον «Βοτανικό» η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίκος Κουρκούλης κι αν περιμένεις ίντριγκές, τσακωμούς και πισώπλατες μαχαιριές, καλύτερα να το ξεχάσεις. Οι τρεις καλλιτέχνες είναι κάθετοι: «δεν πρόκειται να τσακωθούμε»!

«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες» υποστηρίζει ο λαός, αλλά αυτοί επιμένουν. Μέχρι και το χέρι τους στη φωτιά βάζουν. Ή μήπως όχι; Τι κι αν διάφορα δημοσιεύματα γράφουν ότι τα όργανα έχουν κιόλας ξεκινήσει, μαζί και οι πρώτοι καβγάδες; Είναι απλά σενάρια, που γράφονται κάθε χρόνο για όλα σχεδόν τα σχήματα.

Εξάλλου, οι τρεις συνάδελφοι και φίλοι έχουν τα δικά τους θέματα που τους απασχολούν, οπότε που χρόνος για τσακωμούς επί πίστας; Ας πούμε η Νατάσσα ζει στο «ροζ συννεφάκι» του έρωτα της με τον Σέρο Μύρτα. Το αυτό ισχύει και με την Έλλη, η οποία παντρεύτηκε πριν ένα μήνα και είναι σα να γνώρισε τώρα τον σύζυγό της, ενώ ο Κουρκούλης έχει να ασχοληθεί με την Κέλι Κελεκίδου και το μέλλον της σχέσης τους, που είναι ένα... σκοτσέζικο ντους!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]