Θεοφάνους vs Σάκη, Μάκη, Ψινάκη!

04.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχει ο Γιώργος Θεοφάνους κάποιο πρόβλημα φέτος με τον Sakis Ρουβά; Συνέβη κάτι μεταξύ τους, που δεν το ξέρουμε εμείς, οπότε και ο mr. «Τρελαίνεις την πυξίδα μου» έχει ανοίξει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχει ο Γιώργος Θεοφάνους κάποιο πρόβλημα φέτος με τον Sakis Ρουβά; Συνέβη κάτι μεταξύ τους, που δεν το ξέρουμε εμείς, οπότε και ο mr. «Τρελαίνεις την πυξίδα μου» έχει ανοίξει το κουτί με τις κακίες και ρίχνει το ένα καρφί μετά το άλλο στο «είδωλο»; Μια πρώτη γεύση την πήραμε στην πρεμιέρα του X Factor, όπου το μέλος έριχνε με κάθε ευκαιρία το φαρμάκι του στον Sakis. Αλλά εκείνος απέφευγε να αντιδράσει, ακόμη και όταν προκλήθηκε με ατάκες περί διαστροφής (κι ας έγινε πατέρας), περί αυλής, ότι δεν του κάθεται. Με την καλή έννοια, αγαπημένε μου.

Επαγγελματικά (νομίζω) ότι εννοεί ο mr. «Τρελαίνεις την πυξίδα μου». Πάντως, ο Θεοφάνους συνέχισε τις σπόντες του και την Τρίτη που ήταν καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη. Όταν ρωτήθηκε για την «αυλή του Ρουβά» εξήγησε ότι στο Live δεν κατάλαβε ότι το «είδωλο» εννοούσε την αυλή του σπιτιού του στην Κέρκυρα, αλλά τη στρατιά ανθρώπων που κουβαλάει σε κάθε εμφάνιση του. Ουπς... Και μετά λέει ότι δεν έχει πρόβλημα με Sakis. Δε νομίζω να περιμένει ο Θεοφάνους να του κάτσει το «είδωλο» με τα φετινά του τερτίπια.

Ωστόσο, από τον Θεοφάνους δεν γλίτωσε ούτε ο Ηλίας Ψινάκης, όταν ο κολλητός του μάνατζερ Βαγγέλης Περρής έφερε την κουβέντα εκεί και στις δηλώσεις του Ψινάκη ότι ο Θεοφάνους δεν είναι καλός μάνατζερ. Τι είπε ο συνθέτης; «Αν είσαι καλός μάνατζερ δεν αφήνεις να σου φύγει ο Ρουβάς». Σάμπως έχει άδικο; Την ίδια άποψη είχε και για τον Μάκη Πουνέντη (διευθυντής της Heaven), όπου το μέλος του X Factor μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην εταιρεία. Τι είπε με λίγα λόγια; Άμα είσαι καλός διευθυντής δεν αφήνεις να σου φύγουν ο Φοίβος και η Δέσποινα Βανδή. Σάμπως έχει άδικο; Γενικά, αγαπημένε μου, μια χαρά τα είπε ο Θεοφάνους, αλλά με τον Ρουβά μας τα χάλασε και πολύ μάλιστα.