Η Τζούλια με εκπομπή στο Star! (Τι άλλο θα δούμε;)

04.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πώς το λέει η λαϊκή ρήση; «Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα». Ε, κάπως έτσι έχει γίνει φέτος το νεανικό κανάλι του Star. Ο Σταμάτης Μαλέλης έχει βαλθεί να ξεπεράσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πώς το λέει η λαϊκή ρήση; «Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα». Ε, κάπως έτσι έχει γίνει φέτος το νεανικό κανάλι του Star. Ο Σταμάτης Μαλέλης έχει βαλθεί να ξεπεράσει την... Αννίτα Πάνια και στο κανάλι έχει μαζέψει φέτος κάθε «παρατράγουδο» της showbiz. Έτσι, μετά τα λαμπρά ταλέντα στο δελτίο, είπε να χρησιμοποιήσει ένα άλλο μεγάλο ταλέντο, δίνοντας του μέχρι και εκπομπή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Τζούλια Αλεξανδράτου θα είναι (εκτός απροόπτου) στο πλευρό του Βαγγέλη Γκούμα στη νέα infotainment εκπομπή που ετοιμάζουν. Ναι κι εγώ έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, αγαπημένε μου. Αφού έχουν κάνει κόσκινο (για να μην πω κάτι άλλο) την Αλεξανδράτου, αφού της έχουν ρίξει ΤΟ κράξιμο, αφού δεν την άφησαν σε χλωρό κλαρί, τώρα είπαν να την πάρουν στην οικογένεια τους. Και δίπλα στις λοιπές ιδιότητες της Τζούλιας να της δώσουν και αυτή της... παρουσιάστριας! Απορώ τι άλλο θα δουν τα έρμα τα μάτια του τηλεθεατή.

Εννοείται, ότι η Αλεξανδράτου πέταξε και τη σκούφια της με την πρόταση. Αν το αυτό συνέβη και με τον Γκούμα, θα σε γελάσω. Κάτι μου λέει πως δεν πρέπει να τρελάθηκε από χαρά. Βρήκε κι αυτός μια εκπομπή να παρουσιάσει κι ενώ κατάφερε να απεγκλωβιστεί από πανελίστας, πρώτα της Έμυς Λιβανίου και μετά της Ελεονώρας Μελέτη, δείχνοντας το δημοσιογραφικό(;) του ταλέντο, του κοτσάρουν δίπλα την Αλεξανδράτου. Μα είναι πράγματα αυτά;

Ναι, δε λέω. Θα έχει ενδιαφέρον η συνύπαρξη τους, αλλά ρε παιδί μου πώς να το κάνουμε; Η εποχή των «παρατράγουδων» και των διάφορων «ταλέντων» έχει ξεπεραστεί. Κανείς δεν ενδιαφέρεται πια. Δε βλέπεις με την Άντζελα Δημητρίου; Ουδείς ασχολήθηκε με τις... πολιτικές της ψυχαναλύσεις, ενώ η Πετρούλα και εντελώς τσίτσιδι να βγει, δεν θα συγκινήσει ούτε τον γέρο, που έχει να δει τέτοιο θέαμα από την εποχή που ζούσε η συγχωρεμένη και ήταν νια... Οπότε, με τέτοιες επιλογές το μόνο που καταφέρνουν, είναι να προσβάλλουν τη νοημοσύνη του τηλεθεατή.