Οι νέοι 12 του Big Brother

19.12.2001
Ο Big Brother 2 ξεκινάει τελικά τον Σεπτέμβριο. Οι νέοι "12 μικροί ήρωες της καθημερινότητάς μας" είναι εντελώς διαφορετικοί από τους προκατόχους τους, για τους οποίους ένας εναγκαλισμός ήταν πράξη προκλητική... άρα κατακριτέα. Η καινούργια φουρνιά, κατά το "που πάει επιτέλους η νεολαία", έχει καταργήσει το περίφημο "7 με 8 το πρωί".
Ο Big Brother 2 ξεκινάει τελικά τον Σεπτέμβριο. Οι νέοι "12 μικροί ήρωες της καθημερινότητάς μας" είναι εντελώς διαφορετικοί από τους προκατόχους τους, για τους οποίους ένας εναγκαλισμός ήταν πράξη προκλητική... άρα κατακριτέα. Η καινούργια φουρνιά, κατά το "που πάει επιτέλους η νεολαία", έχει καταργήσει το περίφημο "7 με 8 το πρωί" και ο Δαφέρμος για να ελέγχει την κατάσταση έχει διορίσει έναν υπεύθυνο επί των παρεκτροπών στον Μεγάλο Αδελφό.

Δημήτρης: Ο κουτουπάκιας. Δεν έχει αφήσει θηλυκό μέσα στο Σπίτι που να μην το κουτουπώσει, ενώ το moto του είναι "την χούφτωσες, την χούφτωσες; Αν δεν τη χούφτωσες, άλλαξε της τα...πρέκια". Τα κορίτσια, μόλις τον βλέπουν στρίβουν με ελαφρά πηδηματάκια.

Παύλος: Ο ωραίος. Είναι ψηλός, καλογυμνασμένος, με καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια και έχει μέσα του μία τεράστια δόση ψώνιου. Οι γυναίκες του Σπιτιού παθαίνουν υστερία σε ένα του βλέμμα, ενώ μαλλιοτραβιούνται για το ποια θα του πλύνει, θα του σιδερώσει τα σώβρακα και θα παίξει μαζί του ένα πλακωτό στο...τάβλι.

Γιάννης: Ο παραμυθάς. Σου λέει "καλημέρα" και δεν τον πιστεύεις. Έχει πιει καφέ με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τον γουστάρει σαν τρελή η Μαρίνα Τσιντικίδου, ενώ τον συμπαθεί ο Γιάννης Λάτσης.

Χάρης: Ο Ρούλης. Είναι ο ομοφυλόφιλος του Σπιτιού κι από την αρχή δεν έκρυψε τις προτιμήσεις του. Τα αγόρια τον αποκαλούν ο "Ντιγκιντάγκας", ενώ για τα κορίτσια είναι ο καλύτερος φίλος. Αν και μερικές φορές τους τη σπάει επειδή επιμένει ότι ο Παύλος...τον καλοβλέπει.

Σοφοκλής: Ο Σοφός (από το Σοφοκλής). Από την πρώτη κιόλας μέρα ξεχώρισε τη Μαρία. Η σχέση τους εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα, είναι συνέχεια μαζί, κοιμούνται μαζί και ανταλλάσσουν καυτά φιλιά ενώπιον καμερών.

Μαρία: Η Σοφία (από το Σοφοκλής). Είναι φουλ ερωτευμένη, αλλά δεν εφαρμόζει το "Κι εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάνουμε έτσι". Συμμετέχει στις πλάκες, γελάει, συνέχεια, αλλά το βράδυ μετά του καλού της αποσύρονται στα...ιδιαίτερα.

Σόνια: Η αντί - Μαίρη. Ντύνεται προκλητικά, φέρεται προκλητικά, κοιμάται γυμνή και γουστάρει σαν τρελή τον Παύλο. Αυτός δεν της δίνει σημασία και για να τον κάνει να την προσέξει ανταποκρίνεται στα κουτουπώματα του Δημήτρη.

Αντιγόνη: Η μπουλντόζα. Ζυγίζει 100 κιλά "και βάλε" και συνέχεια μασουλάει. Της αρέσει ο Γιάννης και κόβει το κεφάλι της ότι την γουστάρει σαν τρελός. Γενικά, υποστηρίζει ότι έξω έχει τα σουξεδάκια της κι ο, τι της την πέφτουν όλα τα αρσενικά. Τα παιδιά δεν την "καρυδώνουν" επειδή δουλεύει ραπτομηχανή και τους μαντάρει κάνα ρούχο.

Λουίζα: Η μαγκιόρα. Νομίζει ότι αυτή είναι... κι άλλη καμία. Το παίζει ωραία, μοιραία και συνέχεια κάνει κοιλιακούς καθότι θέλει την κοιλιά της...φέτες. Παίχτηκε σκηνικό με τον Παύλο κι έκτοτε βλέπει υπεροπτικά τις υπόλοιπες: "Κορόιδα, τον πρόλαβα. Τώρα χάρισμα σας, στα μούτρα τα δικά σας".

Μαντώ: Η Μπρίντνεϊ Σπίαρς. Είναι 23 χρονών και υποστηρίζει πως - όπως και η διάσημη καλλιτέχνιδα - έτσι κι αυτή περιμένει την πρώτη νύχτα γάμου για να γίνει γυναίκα. Οι υπόλοιποι δεν την πιστεύουν, διότι κορίτσι πράμα δε δύναται να την πέφτει στον Παυλάκη, ωσάν γυναίκα φίνα ντεμπερντέρισα.

Τζέλα: Η σκανταλιάρα. Πρόκειται για το κατοικίδιο του Σπιτιού, μια κατάμαυρη γάτα. Όλοι τη λατρεύουν, αλλά αυτή τα έχει βρει κυρίως, με τον Ρούλη - Χαρούλη.