Η Αννίτα μιλάει για το μωρό της!

11.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία έγκυος αλλιώτικη από τις άλλες είναι η Αννίτα Πάνια και να σου πω, θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν τώρα που περιμένει το πρώτο της παιδί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία έγκυος αλλιώτικη από τις άλλες είναι η Αννίτα Πάνια και να σου πω, θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν τώρα που περιμένει το πρώτο της παιδί εξελισσόταν σε μία χαζομαμά, που θα μιλούσε συνέχεια για το μωρό της, θα σκορπούσε δεξιά και αριστερά χαμόγελα και θα την έπαιρναν τα ζουμιά κάθε φορά που κάποιος τηλεθεατής της εύχεται «Καλή λευτεριά»! Δε λέω, η Αννίτα έχει γλυκάνει αρκετά τώρα με την εγκυμοσύνη, αλλά το μάτι της γυρίζει κούπα όταν της κάνουν τις γνωστές ευχές, ενώ αποφεύγει να μιλάει για την εγκυμοσύνη της. «Έχω ένα θεματάκι» λέει και οι τηλεθατές έχουν σχεδόν ξεχάσει ότι σε τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο τον γιο της, Αντρέα!

Ωστόσο, η παρουσιάστρια είναι ενθουσιασμένη με τον ερχομό του παιδιού της και στην πρώτη συνέντευξη (και τελευταία όπως λέει) που έδωσε στο Down Town, αποκαλύπτει πως ποτέ δεν της είχε ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο. Ούτε καν τώρα που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Έχει, όμως, τους φόβους και τις ανησυχίες που έχουν όλες οι μανάδες του κόσμου για το παιδί της, ενώ περιμένει πως και πως «να φάει την καψούρα με το παιδί της».

Όσο για τον Νίκο Καρβέλα, αυτός ήταν περισσότερο έτοιμος να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας και τα νέα της εγκυμοσύνης τον χαροποίησαν τα μάλα. Σνιφ, σνιφ. Ο γάμος, πάντως, δεν είναι στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού. Βασικά, δεν τον σκέφτονται καν, χωρίς να αποκλείουν ότι θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον. Εξάλλου, η Αννίτα -όσο και αν δεν της φαίνεται - στο θέμα της οικογένειας είναι συντηρητική.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]