Η "κακιά πεθερά" της Ρομπερτς!

11.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα από το «μέτωπο» Τζούλια Ρόμπερτς και δυστυχώς αυτά που έρχονται δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Μεγάλη κρίση, λένε, ότι περνάει ο γάμος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα από το «μέτωπο» Τζούλια Ρόμπερτς και δυστυχώς αυτά που έρχονται δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Μεγάλη κρίση, λένε, ότι περνάει ο γάμος της διάσημης ηθοποιού με τον Ντάνι Μόντερ και το διαζύγιο είναι στην... εξώπορτα του ράντσου τους. Τι κι αν το ζευγάρι πριν λίγους μήνες απέκτησε το τρίτο τους παιδί; Ο ερχομός του μωρού μάλλον δεν ήταν αρκετός για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που τους βασανίζουν τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Τζούλια, βέβαια, λατρεύει τον σύζυγό της και γίνεται χαλί να την πατήσει ο κάμεραμαν, αλλά όταν έχει για πεθερά κοτζάμ... Τασσώ Καββαδία, που να φτουρήσει η αγάπη των παιδιών. Σου λένε οι «κακές γλώσσες» του Χόλιγουντ ότι η πεθερά μήτε που χωνεύει την Τζούλια κι έξι χρόνια μετά τη γνωριμία των παιδιών (κι ενώ έχουν παντρευτεί κι αποκτήσει τρία παιδιά) την βλέπει ακόμη ως... αντροχωρίστρα! Βλέπεις, όταν η Ρόμπερτς γνώρισε τον Μόντερ αυτός ήταν παντρεμένος και για χάρη της χώρισε με την πρώην σύζυγό του, στην οποία - όπως λέει το κουτσομπολιό - έδωσε 200 χιλιάδες δολάρια η Τζούλια για να υπογράψει το διαζύγιο.

Κι έχεις τώρα την πεθερά να σε λέει «αντροχωρίστρα». Την πρώτη νύφη που τα τσέπωσε κανονικά, δηλαδή, πως τη λέει; Υπερτυχερή του Τζόκερ; Ωστόσο, η δράση της «Τασσώς» δε σταματάει εδώ. Βάζει συνέχεια λόγια στον γιο της κι αυτός από το πολύ το μπίρι μπίρι έχει αρχίσει να επηρεάζεται, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν και τα προβλήματα. Επειδή, όμως, η Τζούλια τον λατρεύει και δεν θέλει να χωρίσουν, του πρότεινε να επισκεφθούν σύμβουλο γάμου. Έτσι, τους τελευταίους μήνες πηγαίνουν τακτικά σε αυτόν, αλλά πολλοί λένε πως αποτέλεσμα ακόμη δεν έχουν δει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]