Ελεύθερος με όρους ο γνωστός τραγουδιστής!

05.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής, που συνελήφθη τα μεσάνυχτα της Τρίτης στον επαρχιακό δρόμο Λιβαδειάς - Κάστρου να έχει στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης, 25 γραμμάρια χασίς και 59 ηρεμιστικά χάπια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής, που συνελήφθη τα μεσάνυχτα της Τρίτης στον επαρχιακό δρόμο Λιβαδειάς - Κάστρου να έχει στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης, 25 γραμμάρια χασίς και 59 ηρεμιστικά χάπια. Ο 49χρονος τραγουδιστής οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Εισαγγελέα, ο οποίος έκρινε ότι οι ποσότητες ναρκωτικών που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του, δεν ήταν ικανές για να τον κρίνουν προφυλακιστέο. Έτσι, τον άφησε ελεύθερο το βράδυ της ίδιας μέρας, επιβάλλοντας του να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ, ενώ θα παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, που διαμένει κάθε και 15η του μήνα.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν ένα ράκος μετά τη σύλληψη του, ενώ καταβεβλημένος και με το κεφάλι σκυμμένο από ντροπή αποχώρησε από την μπροστινή είσοδο του ανακριτικού μεγάρου. Λίγες ώρες νωρίτερα, οι αστυνομικοί τον πήγαν στον ανακριτή από την πίσω πόρτα, προκειμένου να αποφύγουν την έκθεση του στις τηλεοπτικές κάμερες, που είχαν στηθεί εκεί. Καθόλη τη διάρκεια της απολογίας του, ο τραγουδιστής ήταν ένα ράκος. Εξάλλου, όταν τον συνέλαβαν μετά τον τυπικό έλεγχο, ο 49χρονος άνδρας ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον πάνε στο νοσοκομείο, αφού δεν αισθανόταν καλά.


Ο χαμός της μητέρας του τον βύθισε στη θλίψη

Η είδηση της σύλληψης του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης όλα τα χρόνια της λαμπρής καριέρας του, ουδέποτε είχε απασχολήσει με την προσωπική του ζωή. Είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, δεν δίνει δικαιώματα και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καριέρα του. Ωστόσο, οι δικοί του άνθρωποι μάλλον δεν ένιωσαν μεγάλη έκπληξη.

Τον τελευταίο καιρό τον παρακολουθούσαν να βυθίζεται όλο και περισσότερο στην κατάθλιψη και τα ναρκωτικά. Εξάλλου, οι ίδιοι αποδίδουν το μπλέξιμο του με αυτά στην άσχημη ψυχολογική του κατάσταση. Μάλιστα, πίσω από την ιστορία κρύβεται ένα ανθρώπινο δράμα. Ο τραγουδιστής το περασμένο καλοκαίρι έχασε τη μητέρα του, της οποίας είχε μεγάλη αδυναμία.

Το γεγονός αυτό ήρθε να τσακίσει την ήδη άσχημη ψυχολογική του κατάσταση και ο τραγουδιστής μη μπορώντας να αντέξει τον χαμό της μητέρας του, κατέφυγε στα ηρεμιστικά χάπια. Μάλιστα, τελευταία είχε απομονωθεί ακόμη και από τους στενούς του φίλους, αφού προτιμούσε να ξεπεράσει μόνος του τα προβλήματα του.