Ο ξυλοδαρμός της Τζούλιας από τον αγαπημένο της!

05.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μπουνιές, κλωτσιές, να το ξέρεις θα σου ρίξω πολλές». Τώρα, που το σκέφτομαι καλύτερα η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο νέος αγαπημένος της (που με δόξες και τιμές έγινε πρώην) θα μπορούσαν εύκολα να
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μπουνιές, κλωτσιές, να το ξέρεις θα σου ρίξω πολλές». Τώρα, που το σκέφτομαι καλύτερα η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο νέος αγαπημένος της (που με δόξες και τιμές έγινε πρώην) θα μπορούσαν εύκολα να οπτικοποιήσουν το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα (που στο παρελθόν ο αγαπημένος Τζούλιας υπήρξε... συγγενής του συνθέτη κατά κάποιο τρόπο). Ξέρω σε έχει φάει η περιέργεια για το όνομα του αγαπημένου, αλλά όχι δεν θα το πω.

Γιατί, μην ακούς αγαπημένε μου τα μεσημεριανά, που μιλούσαν για «ξυλοδαρμό της Τζούλιας». Μια μπούφλα έφαγε η εν λόγω (δυνατή, διότι ο λεγάμενος έχει βαρύ χέρι) για να μάθει να μη λέει τα ψεματάκια της. Και μετά άνοιξε μυτούλα. Ε, μόλις είδε η Τζούλια το αίμα να ρέει, αντί να πάει στο νοσοκομείο, πήρε τον δικηγόρο της και πήγαν στο αστυνομικό τμήμα να καταθέσει μήνυση. Όπως, άλλωστε, κάνουν όλες οι διάσημες του κόσμου, όταν πέφτουν θύματα «ξυλοδαρμού».


Του είπε ψέματα

Κι έρχεσαι εσύ τώρα και αναρωτιέσαι: «για ποιο λόγο το ζευγάρι που την προηγούμενη εβδομάδα έδινε γαλλικά φιλιά γεμάτα πάθος στα μπουζούκια, έφθασε στο σημείο να ρίχνει μπουκέτα, λες και παίζουν στον Ρόκι 4». Γιατί, η Τζούλια έκανε πράξη την παροιμία... «Λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια». Που λες, ο αγαπημένος της έλειπε σε ταξίδι κι εκείνη βρήκε ευκαιρία να βγει έξω με φίλο/φίλους θα σε γελάσω. Έλα, όμως, που αυτός επέστρεψε νωρίτερα και όταν της τηλεφώνησε, εκείνη του είπε ότι είναι στης μαμάς της και πίνουν ένα ποτάκι.

Ο λεγάμενος την πίστεψε (μη σου πω και συγκινήθηκε που η Τζούλια περνούσε οικογενειακές στιγμές με τη μαμά) και είπε να βγει με φίλους του να πιει ένα ποτάκι στο Κολωνάκι. Κι εκεί που κατηφόριζε από τα Βου Που, σε μία γωνία στην Κηφισίας βλέπει παρκαρισμένο το αυτοκίνητο της Αλεξανδράτου. Καλά αυτή συνεχίζει και οδηγεί χωρίς δίπλωμα; Να προσέξει, διότι αυτά έκανε η Πάρις Χίλτον και μπήκε σούμπιτο στη φυλακή. Βέβαια, η μαμά της δε μένει στους Αμπελόκηπους, γι αυτό κι έμεινε εκεί να την περιμένει.

Μέχρι που εκείνη βγήκε από ένα μαγαζί της περιοχής κι αντί να κοκκινίσει από ντροπή, που είπε ψέμα στο παιδί, του αντιμίλησε κιόλας. Τς τς. Σοκαρίστηκα. Τα πήρε κι αυτός, που λες και της δίνει μια μπουνιά στη μύτη. Τη συνέχεια στην είπα. Ο νεαρός επιχειρηματίας κρύφτηκε για να γλιτώσει το αυτόφωρο και τώρα μάλλον θα βγει να πει τη δική του εκδοχή.