Παπαθωμά: "Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου"!

05.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Προσπάθησαν να μου αρπάξουν το παιδί». Αυτό δήλωσε στους ΚαραμεροΧαριτάτους η εκλεκτή τους συνεργάτρια, Θεοφανία Παπαθωμά και όλες οι κουτάλες έπεσαν από τα χέρια των νοικοκυρέων
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Προσπάθησαν να μου αρπάξουν το παιδί». Αυτό δήλωσε στους ΚαραμεροΧαριτάτους η εκλεκτή τους συνεργάτρια, Θεοφανία Παπαθωμά και όλες οι κουτάλες έπεσαν από τα χέρια των νοικοκυρέων. Φαγητά κάηκαν, τηλέφωνα άρχισαν να χτυπάνε σαν τρελά, διότι αγαπημένε μου, τέτοιες αποκαλύψεις από «επώνυμους» δεν τις ακούς κάθε μέρα. Άσε, που ως ιστορία από μόνη της είναι τρομακτική και όταν την ακούς ταράζεσαι.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, μαζί με το γιο της Αχιλλέα είχαν πάει σε σούπερ μάρκετ, όταν αντιλαμβάνεται έναν άνδρα να παρακολουθεί περίεργα εκείνη και το παιδί της. Μάλιστα, ο άνδρας κοιτούσε επίμονα το παιδί, ενώ δεν σταμάτησε ακόμη και όταν η Παπαθωμά τον κοίταξε έντονα, ώστε να καταλάβει ότι τον είχε εντοπίσει. Στη συνέχεια, εκείνος άρχισε να τους ακολουθεί σε όλους τους διαδρόμους του καταστήματος, συνεχίζοντας να τους κοιτάζει επίμονα.

Τότε εκείνη έπαθε σοκ (και λογικό είναι. Εδώ εμείς ταραχτήκαμε), ειδοποιώντας την ασφάλεια του καταστήματος. Τότε, ο άνδρας μόλις κατάλαβε ότι τον ψάχνουν, εξαφανίστηκε. Όπως είπε, η Παπαθωμά την ίδια ώρα υπήρχαν άλλοι δυο άνδρες στο σούπερ μάρκετ, χωρίς ψώνια μόνο με κινητά στο χέρι. Και όλο αυτό την παραξένεψε. Από τότε, η ίδια όταν πηγαίνει σε πολυσύχναστο χώρο κι έχει μαζί της το παιδί, τσεκάρει πάντα τον κόσμο. Τι να πω κι εγώ.