Γιατί βούρκωσε η Κορινθίου για τον Αϊβάζη;

05.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στη μακρινή Παταγονία για το νέο ριάλιτι του Mega βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Γιάννης Αϊβάζης και η αγαπημένη του, Μαρία Κορινθίου έμεινε πίσω στην Αθήνα με την κόρη τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στη μακρινή Παταγονία για το νέο ριάλιτι του Mega βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Γιάννης Αϊβάζης και η αγαπημένη του, Μαρία Κορινθίου έμεινε πίσω στην Αθήνα με την κόρη τους. Και μετράει τις μέρες που εκείνος θα επιστρέψει καθότι η στεναχώρια της ηθοποιού για τον μικρό αποχωρισμό είναι μεγάλη. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης πήγε στην Ελένη Μενεγάκη και όταν ήρθε η κουβέντα στον Γιάννη, βούρκωσε.

Δήλωσε ότι είναι μαζί του πιο ερωτευμένη από ποτέ, ενώ δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί ότι νιώθει εξαρτημένη από εκείνον και το παιδί τους. Και είναι να απορεί κανείς, αγαπημένε μου, διότι ακόμη θυμόμαστε τις δηλώσεις της Κορινθίου στην προ Αϊβάζη εποχή. Τότε, που δεν ήθελε να ακούει για σοβαρές δεσμεύσεις, πόσο μάλιστα για γάμους και παιδιά. Και κατά κάποιο τρόπο το αυτό είπε και η ίδια.

Παραδέχτηκε ότι πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή της και αυτό που ζει τώρα είναι απλά «τέλειο». Και, όπως είπε, δεν θα το άλλαζε με τίποτε. Και την πιστεύουμε, διότι από παντού ξεχείλιζε έρωτας για τον Γιάννη. Επίσης, έχω να προσθέσω ότι η Κορινθίου έχει χάσει πια τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης και (ναι) επέστρεψε στη σιλουέτα, που όλα τα αρσενικά κάποτε θαύμαζαν ιδιαίτερα. Για την ακρίβεια, είχαν... αποθεώσει!