Ο "εφιάλτης" του Μάκη!

06.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξέμεινε από κουταλάκια ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (αφού λύγισε όλο το καλό σετ μαχαιροπήρουνων), ξέμεινε και από τηλεθέαση. Δύο ολόκληρες εβδομάδες ο «mr Ζούγκλας» τις αφιέρωσε στον Ούρι Γκέλερ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξέμεινε από κουταλάκια ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (αφού λύγισε όλο το καλό σετ μαχαιροπήρουνων), ξέμεινε και από τηλεθέαση. Δύο ολόκληρες εβδομάδες ο «mr Ζούγκλας» τις αφιέρωσε στον Ούρι Γκέλερ και το... ξεσκέπασμα αυτού, ως μεγάλος μένταλιστ. Για δύο εκπομπές ο Μάκης έφερνε στην εκπομπή του Έλληνες μάγους και ταχυδακτυλουργούς (που παλαιότερα είχαν πάει στης Αννίτας Πάνια) και με τα... μαγικά τους απέδειξαν ότι ο Γκέλερ είναι μούφα μένταλιστ.

Αυτή την Πέμπτη ο Τριανταφυλλόπουλος είπε να καταρρίψει ακόμη έναν μύθο, αυτό του Facebook. Από την αρχή της εκπομπή υποσχόταν ότι θα μας έχει μία... «αποκάλυψη σοκ για το Facebook», αλλά φευ, για εκείνον ουδείς τηλεθεατής ενδιαφέρθηκε να μάθει. Πάνε εκείνες οι εποχές που ο κόσμος «τσίμπαγε» και καθόταν να δει «αποκαλύψεις σοκ». Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Έκτορας Μποτρίνι είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα ο Μάκης να ξεχάσει τα 20αρια του Γκέλερ, επιστρέφοντας πάλι στα αρνητικά ρεκόρ.

Για ακόμη μια φορά η εκπομπή του έκανε τηλεθεάση κάτω από τη βάση, πιάνοντας μετά βίας το 9,4%. Ναι αγαπημένε μου, εδώ ταιριάζει γάντι το «Περασμένα μεγαλεία...». Αλλά αυτά έχει η τηλεοπτική ζωή. Τα γούστα του κόσμου αλλάζουν συνέχεια και σε αυτά οι «αποκαλύψεις» και τα «βίντεο ντοκουμέντο» του Τριανταφυλλόπουλου περνούν Πλέον αδιάφορα από τον κόσμο.