Η Ζαρίφη επέστρεψε στο πρωινό του ΑΝΤ1...

06.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος» και το αυτό συνέβη με την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μετά από πολύ καιρό επέστρεψε στα παλιά της τηλεοπτικά λημέρια, τον ΑΝΤ1.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος» και το αυτό συνέβη με την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μετά από πολύ καιρό επέστρεψε στα παλιά της τηλεοπτικά λημέρια, τον ΑΝΤ1. Και στον Alpha είχε επιστρέψει, αλλά τότε (όπως ακούστηκε) πήγε η έρμη η Κατερίνα να χαιρετήσει τις «παλιοσειρές» στην Ελενη Μενεγάκη και είχε «φάει» πόρτα.

Η αλήθεια να λέγεται, αγαπημένε μου. Ο ΑΝΤ1 ανέκαθεν ήταν φιλόξενο κανάλι και με μια ματιά στο παρελθόν διαπιστώνεις του λόγου το αληθές. Γιατί, ποιος μπορεί να ξεχάσει την ιστορική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με την Ρούλα Κορομηλά, όταν η δεύτερη είχε πάει καλεσμένη στα γενέθλια του «Πρωινού Καφέ»; Κάπως έτσι το κάνουν και οι ΚαραμεροΧαριτάτοι, οι οποίοι στους δύο μήνες έχουν καλέσει ήδη στο καινούργιο πλέον «10 με 1 Μαζί», δύο πρώην οικοδέσποινες του ιστορικού πια «Καφέ». Το Νίκο Μουτσινά δεν τον βλέπω να πηγαίνει, διότι πρόλαβε και τον καπάρωσε η απέναντι.

Η Βίκυ Καγιά πρώτη έκανε ποδαρικό στην εκπομπή, ενώ τώρα ήρθε η σειρά της Κατερίνας Ζαρίφη. Μόνο που η τελευταία με την παρουσία της κατάφερε να κάνει το στομάχι μας κόμπο από το άγχος που μας προκάλεσε. Με το ζόρι γέλιο δε βγαίνει. Και η παρουσιάστρια ήτο μες στο άγχος να πει την ατάκα της να κάνει τον κόσμο να γελάσει. Προτείνω την επόμενη φορά να έχει μαζί της βιβλιαράκι με ανέκδοτα και να μας τα διαβάσει. Θα είναι και αυτή πιο χαλαρή.

Πάντως, η Ζαρίφη τη σπόντα της την πέταξε για την Ελένη (Μενεγάκη). «Σας βλέπω από το σπίτι». Φαν του διδύμου η Κατερίνα και άδικο δεν της ρίχνω. Είναι η απάντηση της στο «κόλλημα» της Ελένης να καλεί κάθε λίγο και λιγάκι το Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή της. Αυτό πάλι; Άφησε τον Σπύρο Λάμπρου κι έχει αναλάβει το πρώην ταίρι της Ζαρίφη. Κι έτσι που το πάνε, βλέπω στο τέλος τον Μουτσινά να γίνεται πρώτο βιολί στο πάνελ της «Βασίλισσας». Ρόλο που κάποτε κατείχε η Ζαρίφη. Μήπως, οι ΚαραμεροΧαριτάτοι απαντήσουν με Κατερίνα;