Γιατί θα σταματήσει ο Λάκης το "Τσαντίρι";

22.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Γιατί είναι χαρούμενοι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Αλέξης Κούγιας, η Μιμή Ντενίση, η Έφη Σαρρή και οι λοιποί; Του χρόνου ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα κάνει το «Αλ Τσαντίρι Νιους»!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γιατί είναι χαρούμενοι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Αλέξης Κούγιας, η Μιμή Ντενίση, η Έφη Σαρρή και οι λοιποί; Του χρόνου ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα κάνει το «Αλ Τσαντίρι Νιους»! Οπότε λογικό είναι οι εν λόγω να νιώθουν καλά κι ανακουφισμένοι, αφού επιτέλους θα ηρεμήσουν από τη σάτιρα του! Θα ηρεμήσουν; Θα είναι καλύτερα γι’ αυτούς;

Ο Λάκης, πάντως, το αποφάσισε και παρόλο που η εκπομπή του φέτος σκίζει δεν θέλει να τη συνεχίσει και του χρόνου. Μάλιστα, το ανακοίνωσε ο ίδιος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, λέγοντας πως θέλει να σταματήσει το «Αλ Τσαντίρι» τώρα που είναι στα πάνω του, πριν φύγει από τη μόδα και το βαρεθεί ο κόσμος.

Το ίδιο, άλλωστε, είχε κάνει και με τους «10 μικρούς Μήτσους» καθώς φιλοσοφία του είναι να σταματάς κάτι πριν το σταματήσουν. Ο Alpha, που βλέπει κάθε Τρίτη βράδυ τα νούμερα του καναλιού να εκτοξεύονται στα ύψη, μάλλον δεν είναι ικανοποιημένος με την απόφαση αυτή. Αλλά ο Λάκης δε φαίνεται να αλλάζει γνώμη κι ας χτυπάει η εκπομπή του πενηντάρια. Εξάλλου, όπως λέει ο ίδιος, ποτέ δεν κοιτάει τα νούμερα (θα θυμάσαι κάποτε που αμφισβητούσε την AGB κι αν οι μετρήσεις είναι αντικειμενικές) και θα ήταν περίεργο αν τώρα λόγω νούμερων αποφάσιζε να συνεχίσει την εκπομπή. Είναι οδός ασχέτου και παραδόξου γωνίας!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]