Σε πλειστηριασμό οι τουαλέτες της Βίσση!

22.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Εδώ έχουμε ένα αυθεντικό υψηλής ραπτικής κόκκινο Λακρουά φόρεμα. Η τιμή εκκίνησης είναι 1000 ευρώ. 1, 2, 3 αρχίζουν οι προσφορές, μπορείτε να σηκώσετε τα χεράκια σας».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Εδώ έχουμε ένα αυθεντικό υψηλής ραπτικής κόκκινο Λακρουά φόρεμα. Η τιμή εκκίνησης είναι 1000 ευρώ. 1, 2, 3 αρχίζουν οι προσφορές, μπορείτε να σηκώσετε τα χεράκια σας». Αν είναι να αγοράσω το περιβόητο Λακρουά φόρεμα της Άννας Βίσση που ντίβες «σφάχτηκαν» στα πόδια του πριν λίγα χρόνια ή έστω να αγοράσω μία από τις πανάκριβες τουαλέτες της «Απόλυτης» - εκείνη με τα κρύσταλλα Σβαρόφκσι κατασχέθηκε άραγε; - χαλάλι να δώσω τα 1000 ευρώ που έχω για τα γεράματα.

Η απόφαση είναι τελική και μάλλον αμετάκλητη και στις 31 Οκτωβρίου θα βγουν σε πλειστηριασμό τα 2.300 κατασχεθέντα αντικείμενα από το σπίτι της Εκάλης (ρούχα, παπούτσια και συσκευές). Δυστυχώς, αυτός ο μικρός «θησαυρός» δεν θα βγει σε δημοπρασία στον Οίκο «Christie’ s", αλλά σε μία αποθήκη στην Καλλιθέα. Μπούχου, μπούχου. Ούτε στην μεγαλύτερη εχθρό να μη συμβεί αυτό.

Βέβαια, η Βίσση ελπίζει ακόμη και την τελευταία στιγμή πως δεν θα γίνει ο πλειστηριασμός και οι πανάκριβες τουαλέτες της δεν θα καταλήξουν σε τύπισσες σαν εμένα, αλλά θα επιστρέψουν στον «φυσικό» χώρο τους στην Εκάλη. Ή έστω στη Φιλοθέη που μένει τώρα με τον Χρήστο Ψωμόπουλο. Κι αυτό, διότι εκκρεμούν ακόμη οι αποφάσεις για τα αιτήματα ανακοπής του, που έχει καταθέσει η ίδια και ο Ψωμόπουλος, ενώ η «Απόλυτη» έχει το δικαίωμα μέχρι την Τρίτη να καταθέσει αίτηση για «διόρθωση του προγράμματος του πλειστηριασμού». Μήπως να «χτυπήσω» το Playstation 2 του Ψωμόπουλου; Μπααα, βγήκε το 3, τι να το κάνω; Πάλιωσε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]