Παίζει κόντρα;

24.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πάρε θέση και κάθισε να σου μιλήσω για μία κόντρα, που να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν έχω καταλάβει πως προέκυψε. Ο Αιμίλιος Χειλάκης δεν συμπαθεί ή την Σμαράγδα Καρύδη ή τον Θοδωρή Αθερίδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πάρε θέση και κάθισε να σου μιλήσω για μία κόντρα, που να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν έχω καταλάβει πως προέκυψε. Ο Αιμίλιος Χειλάκης δεν συμπαθεί ή την Σμαράγδα Καρύδη ή τον Θοδωρή Αθερίδη ή και τους δύο μαζί. Γουάου. Κι άκου τώρα κι άλλο ένα φοβερό «γουάου». Οι τρεις τους βρέθηκαν πριν λίγες μέρες σε ένα πάρτι που έκανε ο ΑΝΤ1 για το νέο του πρόγραμμα και δεν αντάλλαξαν μισή ματιά.

Όπως στα λέω. Σύμφωνα με το δημοσίευμα (αν ήξερα ότι θα έπαιζε τέτοιο σκηνικό, κομμάτια να γινόταν θα πήγαινα κι εγώ στο πάρτι) ο Χειλάκης ήταν αυτός που δεν μίλησε, ο οποίος έφθασε στο μαγαζί με τη σύζυγο του, Αθηνά Μαξίμου και χαιρέτησε τους πάντες εκτός από την Σμαράγδα και τον Αθερίδη. «Πέρασε απόψε με τη γυναίκα του και μας κοιτάξανε και οι δυο ειρωνικά». Αν και στην προκειμένη περίπτωση, μήτε που γύρισαν να τους κοιτάξουν, κίνηση που πείραξε τους δύο φίλους.

Άσε, που δεν κατάλαβαν για ποιο λόγο γίνεται αυτό. Μήπως, έχουν παράπονο από το... Lead in που δίνει το «Φίλα το βάτραχο σου» στην «Κλεμμένη ζωή»; Θέλουν μεγαλύτερα νούμερα; Πάντως, η Σμαράγδα και ο Θοδωρής δεν έδωσαν συνέχεια, διότι αν δεν θέλει αυτός να τους μιλήσει μία, αυτοί δεν θέλουν δέκα. Και στην τελική, σκασίλα μας μεγάλη και δέκα παπαγάλοι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]