Ο Ρέμος έδιωξε την Ζέτα;

24.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άσε με και είμαι πολύ στεναχωρημένη. Μπουκιά δεν μου κατεβαίνει από χθες που διάβασα ότι ο Αντώνης Ρέμος και η Ζέτα Μακρυπούλια χώρισαν οριστικά. Και δεν είναι τόσο η είδηση του χωρισμού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άσε με και είμαι πολύ στεναχωρημένη. Μπουκιά δεν μου κατεβαίνει από χθες που διάβασα ότι ο Αντώνης Ρέμος και η Ζέτα Μακρυπούλια χώρισαν οριστικά. Και δεν είναι τόσο η είδηση του χωρισμού - αυτή πάνω κάτω οι περισσότεροι την περιμέναμε, διότι πόσο να αντέξει κολλημένο ένα ραγισμένο γυαλί; - αλλά οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που διάβασα σχετικά με τον χωρισμό.

«Ζέτα, έλα να μαζέψεις τα πράγματα σου από το σπίτι μου» φαίνεται πως διεμήνυσε ο Αντώνης στην καλή του και μ’ έπιασε ένα σφίξιμο στο στομάχι από την εξέλιξη αυτή. Μα, που να πήγε τόση αγάπη, που να χάθηκε; Πάλι, καλά που δεν της είπε «τσακίσου και πάρε τα πράγματα» διότι δεν θα άντεχα τέτοιο χτύπημα. Και το ρεπορτάζ δε σταματά εδώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, ο Ρέμος τα πήρε με την Ζέτα, επειδή εκείνη σε τελευταία της συνέντευξη δεν αναφέρθηκε και τόσο θερμά στον Ρέμο, αποφεύγοντας να μιλήσει περισσότερο γι’ αυτόν. Κοινώς, τον... ξεπέταξε. Κι αυτό δεν άρεσε καθόλου στον αοιδό, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στην πολύχρονη σχέση τους, που ούτως ή άλλως τους τελευταίους μήνες περνούσε ξανά κρίση. Όσο για την Μακρυπούλια; Δεν έδειξε να στεναχωριέται ιδιαίτερα. Έχει τη δουλειά της αυτό τον καιρό να την απασχολεί. Πως να μάθω αν είναι αλήθεια, να βάλω τις μαύρες πλερέζες μου; Κρίμα, τέτοιος έρωτας να πάει... άκλαφτος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]