Η Ράντου διαψεύδει τις φήμες για διαζύγιο!

25.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποφάσισαν μετά από 13 χρόνια γάμου να πάρουν διαζύγιο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποφάσισαν μετά από 13 χρόνια γάμου να πάρουν διαζύγιο. Βούιξε ο τόπος για τον επικείμενο χωρισμό του ζευγαριού και όλοι μιλούσαν για μία από κοινού απόφαση, ενώ κάποιοι έλεγαν ακόμη ότι η Ράντου έχει βρει κιόλας νέο σύντροφο.

Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που κυκλοφορούσαν τέτοιες φήμες, η γνωστή ηθοποιός αυτή τη φορά αποφάσισε να τις διαψεύσει. Κάτι που τις προηγούμενες φορές, απέφευγε να κάνει. Έτσι, η Ράντου όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει πως με τον Βασίλη είναι μία χαρά και δεν πρόκειται να χωρίσουν. Μάλιστα, για να διασκεδάσουν τις φήμες πήγε στην πρεμιέρα του «Ζυγού» όπου εμφανίζεται ο σύζυγος της, ο οποίος πήγε στο τραπέζι και της φίλησε ιπποτικά το χέρι. Και δεν είναι μόνο αυτό.

Στην παρέα της Ράντου ήταν και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, για τον οποίο πολλοί αφήνουν υπονοούμενα κατά πόσο η σχέση του με την Ελένη είναι επαγγελματική - φιλική και μόνο τέτοια. Επειδή, όμως, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, οι δύο στενοί συνεργάτες δεν έχουν πρόβλημα να εμφανίζονται μαζί και να πηγαίνουν μάλιστα στο μαγαζί του συζύγου. Καλύτερος τρόπος να διαψεύσεις τις διάφορες φήμες, δεν υπάρχει. Ε;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]