Σίγουρα γέννησε η Βανδή;

25.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το ψωμί, ψωμάκι και τη σοκολάτα... σοκολατάκι λέει η Δέσποινα Βανδή τους τελευταίους δύο μήνες. Η αοιδός μετά τη γέννηση του γιου της είναι σε αυστηρή δίαιτα προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ψωμί, ψωμάκι και τη σοκολάτα... σοκολατάκι λέει η Δέσποινα Βανδή τους τελευταίους δύο μήνες. Η αοιδός μετά τη γέννηση του γιου της είναι σε αυστηρή δίαιτα προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ χύνει κουβάδες τον ιδρώτα, αφού συγχρόνως κάνει ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής για να επανέλθει το γυμνασμένο της κορμί. Και μόνο που το σκέφτομαι, με πιάνει πανικός. Άσε, που κουράστηκα και μόνο στην ιδέα του τρεξίματος, που κάθε μέρα κάνει η Δέσποινα.

Σου λέει η αοιδός ότι κάθε πρωί φέρνει καμιά δεκαριά γύρους την Φιλοθέη κι από κοντά έχει τον προσωπικό της γυμναστή να την καθοδηγεί. Πάντως, όλος αυτός ο κόπος έχει φέρει αποτελέσματα και δύο μήνες μετά την γέννα, η Βανδή βάζει κάτω ακόμη και μία... άτεκνη 25χρονη γυναίκα. Για να καταλάβεις, πριν λίγες μέρες πήγε μαζί με το Ντέμη Νικολαϊδη σε κλαμπ του κέντρου κι όλοι είχαν να λένε για την εμφάνιση της. Απορούσε ο κόσμος, αν όντως είχε γεννήσει πριν δύο μήνες, αφού λεχώνα σε τέτοια φυσική κατάσταση μήτε που είχαν δει ξανά.

Αν είχε προσέξει και λίγο περισσότερο το ντύσιμο η Δέσποινα, θα μιλούσαμε για σούπερ γουάου εμφάνιση της αοιδούς. Γιατί, αυτό το γυαλιστερό μπλουζάκι με το κολάν... Berskha καθόλου δεν μου άρεσε. Εντάξει, δεν μπορείς να τα έχεις όλα τέλεια, ε; Η δίαιτα της Βανδή θα συνεχιστεί κανονικά, διότι η αοιδός θέλει να έχει διώξει και το τελευταίο περιττό γραμμάριο όταν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις της στο «Διογένης», τον Δεκέμβριο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]