Η Πρωτοψάλτη "έσπασε" ξανά το... εμπάργκο!

30.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Που είναι η Heaven. Οε ο»; Για έκτη συνεχή χρονιά - από τότε δηλαδή που ξεκίνησε ο θεσμός των βραβείων «Αρίων» - η εν λόγω δισκογραφική εταιρεία απουσίαζε από την τελετή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Που είναι η Heaven. Οε ο»; Για έκτη συνεχή χρονιά - από τότε δηλαδή που ξεκίνησε ο θεσμός των βραβείων «Αρίων» - η εν λόγω δισκογραφική εταιρεία απουσίαζε από την τελετή, άρα και οι καλλιτέχνες που ανήκουν στο δυναμικό της. Τι κι αν φέτος τα βραβεία παρουσίαζε ο ΑΝΤ1, στη μεγάλη οικογένεια του οποίου ανήκει η Heaven; Η εταιρεία «τήρησε» ευλαβικά το... εμπάργκο της. Μαζί και οι καλλιτέχνες της.

Όλοι εκτός από την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία γι’ ακόμη μία χρονιά δεν ακολούθησε τη... γραμμή της εταιρείας και πήγε στα «Αρίων». Και όχι μόνο αυτό, αλλά έδωσε και βραβείο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στις κερκίδες καθόταν δίπλα στον Θοδωρή Κυριακού! Ωστόσο, από τη βραδιά δεν απουσίαζαν μόνο οι καλλιτέχνες της Heaven, αλλά και άλλοι τραγουδιστές, που από την αρχή των βραβείων δήλωσαν ότι δεν θα συμμετέχουν σε αυτά. Όπως ο Γιάννης Πλούταρχος καλή ώρα.

Πάντως, φέτος από την τελετή έλειπαν τόσο εκπρόσωποι του «εμπορικού» όσο και του «ποιοτικού» τραγουδιού, ενώ πολλοί καλλιτέχνες που κέρδισαν βραβεία δεν ήταν εκεί να τα παραλάβουν. Δουλειές με φούντες έχουν οι κούριερ, αφού δεν θα προλαβαίνουν να μοιράζουν τα βραβεία. Κι όσοι ήταν εκεί, πέρασαν μία από τη σκηνή να πουν κι ένα τραγούδι! Να τους αφήσουν έτσι ανεκμετάλλευτους; Η μόνη δικαιολογημένη απουσία ήταν του Μιχάλη Χατζηγιάννη - σάρωσε άλλωστε σε όλες τις κατηγορίες - ο οποίος βρίσκεται στην Γερμανία για συναυλίες. Είχαν, όμως, ζωντανή σύνδεση με Μόναχο κι από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.