Εμφάνιση με νόημα της Κοκκίνου!

30.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο» και κάπως έτσι πρέπει να την είδε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία έδωσε βροντερό παρών στα μουσικά βραβεία «Αρίων».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο» και κάπως έτσι πρέπει να την είδε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία έδωσε βροντερό παρών στα μουσικά βραβεία «Αρίων». Τις προηγούμενες χρονιές που ανήκε στο δυναμικό της Heaven (και ήταν μία από τις μούσες του Φοίβου) δεν πήγαινε για τους ευνόητους λόγους. Τώρα, όμως, που άλλαξε εταιρεία, έκανε στροφή στην καριέρα της κι... απέταξε από πάνω της τον Φοίβο, ήταν από τις πρώτες και καλύτερες που πήγαν στα «Αρίων».

Και όχι μόνο αυτό. Είπε κι ένα τραγούδι - το καινούργιο «Λυπάμαι ειλικρινά» - ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Τάσο Παναγή και Χρήστο Κατζέλη που της έγραψαν ένα «τόοοοσο ωραίο τραγούδι». Έλεγε το «τόοοοσο» και γέμιζε το στόμα της αοιδούς. Έτσι, για να ακούνε μερικοί, μερικοί. Η Έλλη, στα «Αρίων» δεν πήγε με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Βασιλειάδη (πότε θα τους δούμε μαζί σε δημόσια εμφάνιση;), αλλά με τον καλό της φίλο, Θέμη Γεωργαντά.

Μπροστά κάθονταν οι δυο τους και πίσω η φίλη της, Νατάσα Θεοδωρίδου με τον αγαπημένο της, Σέρο Μύρτα και οι τέσσερις μαζί είχαν φτιάξει καλή κερκίδα. Αμ το άλλο; Απ’ ότι πήρε το μάτι μου σε ένα γρήγορο πλάνο, την ώρα που στη σκηνή ανέβηκε η Τατιάνα Στεφανίδου να δώσει βραβείο, η Κοκκίνου πήρε μία περίεργη έκφραση. Ντιπ κοροϊδευτική δεν τη λες. Αλλά κάπως ήταν και όχι τυχαία, αφού η Έλλη δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για την Τατιάνα. Η παρουσιάστρια πριν λίγα χρόνια από τη μεσημεριανή εκπομπή της είχε βγάλει κάτι «θείες» του Βασιλειάδη, οι οποίες υποστήριζαν ότι αυτός δεν έχει πάρει διαζύγιο και ότι η Κοκκίνου ήταν η αιτία που χώρισε με την πρώτη γυναίκα του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]