Ο Γρηγόρης μιλά για την Ράνια Θρασκιά!

31.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποφάσισε μετά από μήνες να μιλήσει για τον χωρισμό του με την Ράνια Θρασκιά. «Από τη σχέση μου με τη Ράνια κρατάω μόνο τις καλές στιγμές»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποφάσισε μετά από μήνες να μιλήσει για τον χωρισμό του με την Ράνια Θρασκιά. «Από τη σχέση μου με τη Ράνια κρατάω μόνο τις καλές στιγμές» είπε στη συνέντευξη που έδωσε για εβδομαδιαίο περιοδικό ο Γρηγόρης και δεν με άφησε ασυγκίνητη το μεγαλείο της ψυχής του. Αυτή η ανωτερότητα του, αλλά και η ικανότητα να βρει «καλές στιγμές» σε μία σχέση που στα τελειώματα της, απ’ ότι λεγόταν, πέρασε δύσκολες στιγμές.

Αλλά αυτά έχουν περάσει πια στο παρελθόν. Το ίδιο και η σχέση του με την Ράνια και παρόλο που ακούγεται ότι οι δυο τους ξανά μανά προσπαθούν να τα βρουν, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό, τουλάχιστον δήλωσε ο Γρηγόρης, ο οποίος όμως κρατά και μία πισινή, διότι... «ποτέ μη λες ποτέ»! Άσε, που τον «Αρνι» τον έχει πιάσει μία «κω...πηλάλα» και θέλει τους επόμενους μήνες να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

Από τη μία η ηλικία και το βιολογικό ρολόι του που χτυπάει σαν δαιμονισμένο και από την άλλη η αστρολόγος της εκπομπής του (του έχει δει γάμο τους επόμενους 18 μήνες) δεν θέλει πολύ ο Γρηγόρης για να αγχωθεί! Όσο για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει σχέση με το μοντέλο, Νάσια Μυλωνά και να έφαγε χαστούκι από αυτήν, επειδή τον έπιασε στο καμαρίνι του να τσιλημπουρδίζει με το κορίτσι του καιρού, ο Αρναούτογολου τα διαψεύδει όλα. Μάλιστα, έκανε πλάκα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αλλά οι περισσότεροι τον παρεξήγησαν. Καλά όλα αυτά, νύφη δεν μας είπε αν έχει βρει, να του κάνει τα παιδιά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]