Άγρια κόντρα Θεοφάνους - Λεβέντη!

09.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από αλλού την περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε η κόντρα φέτος στο X Factor. Ο Γιώργος Θεοφάνους εννοείται ότι είναι πάντα πρωταγωνιστής, μόνο που αυτή τη φορά βρήκε να επιτεθεί στην ήρεμη δύναμη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από αλλού την περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε η κόντρα φέτος στο X Factor. Ο Γιώργος Θεοφάνους εννοείται ότι είναι πάντα πρωταγωνιστής, μόνο που αυτή τη φορά βρήκε να επιτεθεί στην ήρεμη δύναμη του παιγνιδιού, Γιώργο Λεβέντη. Κι από αυτό που είδαμε την Παρασκευή, να μου το θυμηθείς, αγαπημένε μου, δύσκολα οι δύο άνδρες θα... αγαπηθούν ξανά.

Για να μην πω ότι στο τέλος, έτσι που το πάει ο Θεοφάνους θα θυμίζει την παροιμία... «όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια». Αιτία του τσακωμού τους ήταν η αποχώρηση της παίκτριας του συνθέτη, Γιούλης. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η νεαρή κοπέλα (και το μοναδικό λαϊκό στοιχείο του ριάλιτι) ήταν υποψήφια προς αποχώρηση με μία άλλη παίκτρια - έκπληξη, την Χαρίκλεια. Αν και οι δυο τους ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις, οι τηλεθεατές (που πρέπει κάποια στιγμή όλοι εκεί στο X factor να καταλάβουν ότι αυτοί που ψηφίζουν είναι μαθητές και ουχί μεγάλοι άνθρωποι) έκριναν ότι πρέπει να αποχωρήσουν.

Η επιτροπή κλήθηκε να αποφασίσει ποια θα μείνει κι έκριναν ότι η ροκού Χαρίκλεια ήταν αυτή. Πρόσεξε, οι υπόλοιποι τρεις (ΟΛΟΙ) ψήφισαν την εν λόγω παίκτρια, αλλά ο Θεοφάνους βρήκε να τα βάλει με τον Λεβέντη. Αυτολεξεί δε θυμάμαι τα λόγια του, αλλά πάνω κάτω τον κατηγόρησε ότι την προηγούμενη εβδομάδα έλεγε για τους Κύπριους ότι ψηφίζουν τοπικιστικά, ενώ τώρα αυτός επιλέγει βάσει της γλώσσας και του ξένου ρεπερτορίου.

Άλλα αντί άλλα της Παρασκευής το γάλα. Τα πήρε ο Λεβέντης, χαρακτηρίζοντας τα λόγια του «σκληρό φάουλ». Αλλά, φευ, αυτά ήταν απλά ένα χάδι.... τα επόμενα που ακολούθησαν να δεις τι μαχαιριές που ήταν. «Όταν μάθεις να μιλάς καλά ελληνικά, έλα να μιλήσουμε. Να βάλουμε την Γκαγκάκη διερμηνέα»; Αυτά κι άλλα τέτοια του είπε και προσπαθώ να σκεφτώ σε ποια τάξη του δημοτικού μιλούσαμε έτσι στους συμμαθητές μας. Τρίτη, τετάρτη;