"Βάλε κι εσύ μία βόμβα, μπορείς"

09.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μικρά όταν ήμασταν με την ξαδέλφη μου μας άρεσε να κάνουμε πλάκες στο τηλέφωνο. Παίρναμε τα αγόρια που μας άρεσαν και μετά το δεύτερο «ναι» το κλείναμε. Ή τους βάζαμε Αλέξια, Χαριτοδιπλωμένο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μικρά όταν ήμασταν με την ξαδέλφη μου μας άρεσε να κάνουμε πλάκες στο τηλέφωνο. Παίρναμε τα αγόρια που μας άρεσαν και μετά το δεύτερο «ναι» το κλείναμε. Ή τους βάζαμε Αλέξια, Χαριτοδιπλωμένο, Καλλίρη.... Όταν, δε, ήμασταν άρρωστες, κάναμε τηλεφωνικές πλάκες στο σχολείο μας, βάζοντας πάλι τραγουδάκια. Τα χρόνια, όμως, πέρασαν και οι τηλεφωνικές πλάκες έχουν αλλάξει μορφή.

Κι εκεί που παλιά βάζαμε τραγούδια, τώρα βάζουν... βόμβες. Φαίνεται ότι αυτό το Σαββατοκύριακο κάποια παιδάκια(;) βαριόντουσαν πολύ και είπαν να περάσουν την ώρα τους ευχάριστα, κάνοντας πλάκα στον ΑΝΤ1. Έχει κάτι το κανάλι του Αμαρουσίου και τραβάει έτσι τους φαρσέρ; Γιατί, με μία σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, μου έρχονται ένα σωρό ιστορίες, όπου έχει διακοπεί live πρόγραμμα, λόγω βόμβας.

Το αυτό συνέβη και το σαββατοκύριακο. Την Παρασκευή το βράδυ έκατσα να παρακολουθήσω X Factor. Μέχρι να πάω τουαλέτα, να απαντήσω σε ένα sms, επιστρέφω και στην οθόνη μου δεν υπήρχε Sakis, αλλά οντισιόν. Μέχρι να μας ενημερώσουν ότι είχαν τηλεφώνημα για βόμβα, αρχίσαμε τα σενάρια, γιατί κόπηκε το ζωντανό. Επικρατέστερη ήταν η άποψη ότι πιάστηκε στα χέρια ο Θεοφάνους είτε με τον Ρουβά, είτε με την Γκαγκάκη είτε με τον Μουρατίδη.

Τελικά τίποτε από τα παραπάνω δε συνέβη (στην αρχή, διότι στο τέλος λίγο έλειψε να το ζήσουμε και αυτό. Αλλά με Λεβέντη!). Απλά, τους ειδοποίησαν ότι είχαν βάλει βόμβα, ο χώρος εκκενώθηκε, τα σκυλιά δε βρήκαν τίποτε και ο τρομαριασμένος Ρουβάς επέστρεψε. Τι να κάνεις Sakis μου, δύσκολο να είσαι παρουσιαστής σε ζωντανό πρόγραμμα στον ΑΝΤ1. Κανονικά, πρέπει να τα παρουσιάζει ο Νικόλας Βαφειάδης. Ακόμη και ο Ούρι Γκέλερ σηκώνει ψηλά τα χέρια του. Γιατί, βλέπεις αγαπημένε μου ο μένταλιστ ήταν το επόμενο θύμα των φαρσέρ.

Σάββατο βράδυ και καθίσαμε να παρακολουθήσουμε Γκέλερ. Μέχρι να πάει ο τηλεθεατής προς νερού του και να επιστρέψει για το κόλπο του Ούρι, βλέπει στην οθόνη του άλα αντί άλλα της Παρασκευής το γάλα. Στην αρχή νόμιζες ότι πρόκειται για κόλπο του μένταλιστ, ο οποίος έβαλε σε επανάληψη το προηγούμενο επεισόδιο. Αλλά φευ, ήταν ακόμη μία φάρσα στο κανάλι. Τς, τς. Κι απορώ: κουτάλια λυγίζει, πατάτες φυτρώνει, δεν μπορούσε να εξουδετερώσει μία βομβίτσα; Χωρίς να εκκενώσουν για μία ώρα το χώρο;