Το κρυολόγημα της Βανδή

11.01.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, το ενδεχόμενο να πάει να βρει μια ξεματιάστρα να διώξει το κακό μάτι, σκέφτεται σοβαρά η Δέσποινα Βανδή. Η αοιδός τη φετινή σεζόν έχει τη μία μετά την άλλη ατυχία και δεν ξέρει τι κακό έκανε και τιμωρείται έτσι. Τελευταία, στη λίστα προστέθηκε η αρρώστιά της, όπου της έκλεισε η φωνή και δε μπορούσε να αρθρώσει λέξη.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Το ενδεχόμενο να πάει να βρει μια ξεματιάστρα να διώξει το κακό μάτι, σκέφτεται σοβαρά η Δέσποινα Βανδή. Η αοιδός τη φετινή σεζόν έχει τη μία μετά την άλλη ατυχία και δεν ξέρει τι κακό έκανε και τιμωρείται έτσι. Θες να την καταράστηκε ο Λακρουά που πήγε κι έραψε το κόκκινο φόρεμά του στη...μοδίστρα της γειτονιάς σα να το είδε στις σελίδες του La Redoute; Λες να ήταν η Άννα Βίσση για τον παραπάνω και άλλους πολλούς λόγους; Ή μήπως ο...Αϊ Βασίλης επειδή δεν προτίμησε το δικό του σκουφάκι για τη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη, το οποίο πήγε αγόρασε στον υπέρ - μάρκετ Μαρινόπουλος;

Όπως και να έχει η Δέσποινα είναι θορυβημένη και άρρωστη τις τελευταίες μέρες. Το προηγούμενο Σάββατο μετά το τέλος του προγράμματος, η φωνή της έκλεισε και δε μπορούσε να πει ούτε ένα "Ντέμη δε μπορώ, σύρε να φέρεις το γιατρό". Η συνεννόηση τους έγινε μέσω γραπτών μηνυμάτων, ενώ η διάγνωση έδειξε βαρύ κρυολόγημα που συνιστούσε πλήρη ξεκούραση. Βέβαια, η καλλιτέχνιδα δεν έπαθε το κακό έτσι στα ξαφνικά. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχε πυρετό, ενώ άρπαξε για τα καλά το κρύο πάνω στην πίστα λόγω του αέρα που φέρνουν τα μηχανήματα και της ελαφριάς ένδυσης... στην οποία αρέσκεται τη φετινή χρονιά. Μάλιστα επειδή ασθενούσε, το REX έμεινε αναγκαστικά κλειστό την Τρίτη, με τους θαμώνες να παραπονιούνται.

Βλέπεις είχαν προετοιμάσει ψυχολογία να πάνε να ξεδώσουν με Σάκη και Δέσποινα και όταν τους πήραν από το κέντρο για να ακυρώσουν τις κρατήσεις, κάπως τους ήρθε. "Καλά, πότε θα πάμε REX; Τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο που θα έχει κοπάσει ο θόρυβος και δε θα ασχολείται ούτε το Αθηνόραμα", παραπονέθηκαν για να ακούσουν αμέσως μετά τα ευχάριστα. Επειδή, πράγματι τα τραπέζια είναι κλεισμένα μέχρι τον επόμενο μήνα, η μέρα που χάθηκε θα αναπληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα παρόλο που το κέντρο κανονικά ρεπάρει. Η Βανδή πάλι παρόλο που δεν έχει αναρρώσει πλήρως, επέστρεψε στη δουλειά καθότι σου λέει πάνω απ' όλα ο φαν.