Άγχος για τον γάμο της Βίσση!

16.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι». Δεν ξέρεις με πόση αγωνία περιμένω τη μέρα που θα τραγουδήσω το εν λόγω... γαμοτράγουδο για την Άννα Βίσση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι». Δεν ξέρεις με πόση αγωνία περιμένω τη μέρα που θα τραγουδήσω το εν λόγω... γαμοτράγουδο για την Άννα Βίσση. Ούτε στα τρελά μου όνειρα δεν πίστευα ότι θα έβλεπα ποτέ την «Απόλυτη» νύφη και τώρα που ξέρω ότι αυτό θα συμβεί, δεν κρατιέμαι. Όχι νύχι, ούτε δάχτυλο δεν μου έχει μείνει από το άγχος. Τα έχω φάει όλα.

Γιατί, βλέπεις τόσο η Βίσση όσο και ο Χρήστος Ψωμόπουλος έχουν παραδεχτεί - άμεσα ή έμμεσα - ότι πρόκειται να παντρευτούν, αλλά ημερομηνία δε λένε να δώσουν. Η Βίσση κάθε φορά που τη ρωτάνε σχετικά, το αποφεύγει με διπλωματικό τρόπο, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο γάμος αυτός θα γίνει κάποια στιγμή. Εξάλλου, είναι τόσο ερωτευμένοι, γιατί να μην το... μπουμπουνίσουνε;

Ο Ψωμόπουλος στέκεται στην Άννα και τη δικαστική περιπέτεια που έχει κι αυτή του το αναγνωρίζει με το παραπάνω. Και ο Νίκος Καρβέλας της στέκεται. Μάλιστα, όταν της κατέσχεσαν τα ρούχα και τον πήρε τηλέφωνο, αυτός την καθησύχασε: «Μην αγχώνεσαι, θα πάρεις άλλα». Έλα ντε. Θα πεθάνουμε για καμιά δεκαριά Καβάλι τουαλέτες, άλλες τόσες Dior και για ένα κόκκινο Λα Κρουα φόρεμα, που όλα μαζί κοστίζουν όσο μία μεζονέτα στη Φιλοθέη; Θα πάρουμε καινούργια. Εμείς να είμαστε καλά. Και η Βίσση στο πλευρό του Ψωμόπουλου περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]