Next Top Model: Γιατί η Τατιάνα έκανε τις παίκτριες να κλαίνε;

10.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο Next Top Model πήγε η Τατιάνα Στεφανίδου για να μάθει στα επίδοξα μοντέλα πώς να δίνουν συνεντεύξεις. Και είναι τέτοια μανούλα η «Τάτι» σε αυτό το κομμάτι, που έκανε τις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο Next Top Model πήγε η Τατιάνα Στεφανίδου για να μάθει στα επίδοξα μοντέλα πώς να δίνουν συνεντεύξεις. Και είναι τέτοια μανούλα η «Τάτι» σε αυτό το κομμάτι, που έκανε τις μικρές να κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Βρε βαλάντωσαν στο κλάμα τα μοντέλα της Καγιά, ενώ η δαιμόνια Τατιάνα τις έκανε να βγάλουν τα εσώψυχα τους.

Συμπέρασμα από τη συνέντευξη: οι περισσότερες από τις κοπέλες έχουν από μία δυσάρεστη προσωπική στιγμή να πούνε. Μαύρισαν την ψυχή της Στεφανίδου, η οποία δεν ήξερε πώς να αντιδράσει, όταν έβλεπε 18χρονα και 19χρονα κορίτσια να κλαίνε στον καναπέ και να μιλούν για τα δύσκολα χρόνια και καταστάσεις που ζουν. Την καρδιά περιβόλι μας έκαναν την Δευτέρα, αλλά ευτυχώς η συνέχεια ήτο ενδιαφέρουσα και ελάφρυνε λίγο την κατάσταση. Γιατί, αγαπημένε μου, τέτοια στεναχώρια ούτε στο «Πακέτο» της Χατζηβασιλείου δεν τραβάμε.

Αυτή τη φορά, η παραγωγή έβαλε τις κοπέλες να κάνουν γυμνή φωτογράφηση, διαφημίζοντας (και καλά) ένα άρωμα. Το κόνσεπτ ήταν από την ταινία «American beauty» και καταλαβαίνεις ότι τα κορίτσια πέταξαν τα ρούχα, χώθηκαν στα τριαντάφυλλα και πόζαραν στο φακό. Βέβαια, εκεί δεν ήταν κάποιος να τις καθοδηγήσει και να τους εξηγήσει τι ακριβώς θέλουν. Αποτέλεσμα; Άλλες είχαν ένα τρόμο στα μάτια λες και το τριαντάφυλλο που τους πετούσαν είχε ψαλίδες και μελίγκρες. Άλλες πόζαραν λες και ήταν η Χιονάτη. Άλλες λες και φωτογραφίζονταν για το Playboy (μπερδεύτηκαν από το γυμνό), ενώ λίγες άρεσαν στους κριτές.

Αυτό ήταν και η αφορμή να τσακωθεί η επιτροπή και το Next Top Model να θυμίσει... X Factor. Αφορμή σταθηκε η φωτογράφηση της παίκτριας Δήμητρας, η οποία ήταν παραπάνω από το κανονικό αισθησιακή. Εμένα μια χαρά μου φάνηκε κι άμα έβλεπα τέτοιον... αισθησιασμό (για να μην πω άλλη λέξη) σε φωτογράφηση για άρωμα, αμέσως θα το αγόραζα, μπας και μου έβγαινε ξαφνικά τόση σεξουαλικότητα από μέσα μου. Ωστόσο, ο Χριστόφορος Κοτέντος, η Τζένη Μπαλατσινού και η Βίκυ Καγιά διαφώνησαν με την πόζα, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη φωτογράφηση είναι για ανδρικό περιοδικό. Ο φωτογράφος (και μόνος ειδικός της παρέας) Χάρης Χριστόπουλος είχε διαφορετική άποψη κι εκεί έγινε η... σφαγή του Δράμαλη!

Τα πνεύματα λίγο μετά ηρέμησαν, αλλά ο Χριστόπουλος ήταν φανερά ενοχλημένος. Είναι η ιδέα μου ή όχι ότι ο Χριστόπουλος στις τελευταίες εκπομπές δεν έχει το κέφι των πρώτων εκπομπών; Λες να ισχύουν τα δημοσιεύματα για κόντρα με την Καγιά και για δυσαρέσκεια του φωτογράφου; Μπορεί να πει κάποιος στην Καγιά ότι στο ριάλιτι είναι παρουσιάστρια και όχι δασκάλα μόντελινγκ; Κάθε φορά που δείχνει στα μοντέλα πως να στήνονται, εγώ ψοφάω στα γέλια. Και όλος ο κόσμος μη νομίζεις...