Η Αλιμπέρτη επισκέπτεται τους πρώην της...

10.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Παρασκευή ο Γιάννης Πάριος στο Fever και αρκετοί επώνυμοι βρέθηκαν πρώτα τραπέζια πίστα. Και όχι εντύπωση εκείνο το βράδυ δεν μου έκανε η εμφάνιση της Βάνας Μπάρμπα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Παρασκευή ο Γιάννης Πάριος στο Fever και αρκετοί επώνυμοι βρέθηκαν πρώτα τραπέζια πίστα. Και όχι εντύπωση εκείνο το βράδυ δεν μου έκανε η εμφάνιση της Βάνας Μπάρμπα με το Νίκο Τσικλακίδη, οι οποίοι μετά από ακόμη έναν επεισοδιακό χωρισμό είναι και πάλι μαζί. Ούτε ότι λίγο πιο πέρα βρισκόταν η Ζωή Λάσκαρη, με την οποία η Βάνα κάποτε παλιά υπήρξαν επιστήθιες φίλες και παραλίγο κουμπάρες.

Η παρουσία της Σοφίας Αλιμπέρτη έκανε εντύπωση σε εμένα και στους θαμώνες του κέντρου. Ξέρουμε ότι το πρώην ζευγάρι έχει καλές σχέσεις, αλλά πρώτο τραπέζι πίστα; Why not; Εξάλλου, φέτος η Αλιμπέρτη δεν έχει υποχρεώσεις στην τηλεόραση, οπότε μπορεί να πηγαίνει στα μπουζούκια και να διασκεδάζει με την παρέα της. Και να επισκέπτεται τους πρώην της. Γιατί, ο Πάριος δεν είναι ο μόνος πρώην που επισκέφθηκε η Σοφία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα (φωτογραφία η αλήθεια δεν είδα από την έξοδο αυτή) η Αλιμπέρτη προ ημερών είχε πάει στο μαγαζί που άδει ο Πέτρος Ίμβριος, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι για ένα φεγγάρι. Αν και στις αρχές, οι δυο τους δεν είχαν χωρίσει με τον καλύτερο τρόπο, οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. Έτσι, η παρουσιάστρια πήγε από το μαγαζί, κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα και πέρασε σούπερ με το πρόγραμμα και τον Ίμβριο να της αφιερώνει (φιλικά πάντα, γιατί είναι και παντρεμένος ο άνθρωπος) το ένα τραγούδι μετά το άλλο.