Ο παραμυθένιος γάμος της Καλομοίρας

27.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Της Καλομοίρας έγινε στο γάμο της! Το Καλομοιράκι λοιπόν δεν είναι πια ελεύθερο και ωραίο αλλά παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Μπούσαλη τα ξημερώματα στον ελληνοορθόδοξο ναό του Αγίου Παύλου του Long Island της Νέας Υόρκης σε ένα μυστήριο που θα έκανε και την σταχτοπούτα να σκάσει από τη ζήλια της αφού ήταν σα βγαλμένο από παραμύθι!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Της Καλομοίρας έγινε στο γάμο της! Το Καλομοιράκι λοιπόν δεν είναι πια ελεύθερο και ωραίο αλλά παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Μπούσαλη τα ξημερώματα στον ελληνοορθόδοξο ναό του Αγίου Παύλου του Long Island της Νέας Υόρκης σε ένα μυστήριο που θα έκανε και την σταχτοπούτα να σκάσει από τη ζήλια της αφού ήταν σα βγαλμένο από παραμύθι!


Οι Mi-Ro ανέλαβαν να φτιάξουν για την Καλομοίρα το παραμυθένιο μακρύ της νυφικό σε ρομαντικό ύφος σε γραμμή Α (είναι γνωστό ότι είναι μέσα στη μόδα) με μακριά διάφανα μανίκια κεντημένα με δαντέλα στους ώμους και τις μανσέτες . Και αναρωτήθηκα όταν το είδα γιατί το Καλομοιράκι δεν άφησε τίποτα σε κοινή θέα και μου το έπαιζε ντροπαλούλα αφού και το πέπλο έκρυβε όλο της το προσωπάκι... Μπορεί στην εκκλησία να ήταν σεμνούλα αλλά με το που τελείωσε το μυστήριο το νυφικό έγινε σούπερ μίνι και όλοι έμειναν φυσικά με το στόμα ανοιχτό!


Τα μαλλάκια της ήταν χτενισμένα σε ένα περίτεχνο σινιόν με χωρίστρα στη μέση του κεφαλιού ενώ ο Δημήτρης Γιαννέτος εκτός από τα μαλλάκι της ανέλαβε και το μακιγιάζ της νύφης( εμ δε γίνεσαι έτσι εύκολα κυρία Μπούχαλη αγάπη μου!).


Την Καλομοίρα παρέδωσε στον γαμπρό ο πατέρας της, ενώ η μαμά της είχε πλαντάξει στο κλάμα από τα συγκίνηση που έδινε το κοριτσάκι της! Όμως δεν ήταν η μόνη που τα έπμηξε εκείνη την ημέρα!Αν περίμενες το Καλομοιράκι να κλαίει με μαύρο δάκρυ από τη χαρά του κάνεις λάθος, ο Γιώργος ήταν αυτός που άφησε ένα δάκρυ να κυλήσει και εγώ έμεινα με την απορία: μα πόσο πολύ την αγαπάει πια; Ο Γιώργος που λες δεν ξεκολλούσε τα μάτια του από την αγαπημένη του και ήταν τόσο χαρούμενος που έλεγε σε όλους ότι παντρεύεται το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου!


Που να σου λέω τι έγινε στο γλέντι μετά το γάμο; Το ζεύγος το έριξε στους χορούς ενώ τα κλαρίνα έδιναν και έπαιρναν έτσι για να μάθους και εκεί στο Νιου Γιόρκ τι θα πει Ελλαδίτσα! Το Καλομοιράκι χόρεψε όλους τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!
Άντε και στα δικά μας οι λεύτερες!


Ελένη Αναστασάκη