H Μπουλέ απέναντι στο Γρηγόρη

24.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Στον κόσμο που ζούμε και συγκεκριμένα στην ελληνική σόουμπιζ υπάρχουν πολλές συμπτώσεις! Και εξηγούμαι. Μια μέρα βροχερή, συννεφιασμένη και κακόκεφη όπως τη σημερινή, επέλεξε ο ΑΝΤ1 για να μας ενημερώσει για το ποιά θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του σόου μαγειρικής "Top Chef"!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Στον κόσμο που ζούμε και συγκεκριμένα στην ελληνική σόουμπιζ υπάρχουν πολλές συμπτώσεις! Και εξηγούμαι. Μια μέρα βροχερή, συννεφιασμένη και κακόκεφη όπως τη σημερινή, επέλεξε ο ΑΝΤ1 για να μας ενημερώσει για το ποιά θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του σόου μαγειρικής "Top Chef"!

Πολλοί ήταν οι μνηστήρες για τη θέση (ακούσαμε να παίζουν ως υποψήφιοι από τη Ράνια Θρασκιά μέχρι και τον Αντώνη Ρέμο). Αλλά όχι! Τελικά, οικοδέσποινα του σόου που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατόβραδο, είναι η Νάντια Μπουλέ. Επίσημα αυτή τη φορά γιατί την προηγούμενη σε είχα ενημερώσει με πληροφορίες που είχαμε από την εκπομπή "Tv Weekend".


Και να την δεις Δήμητρά μου την Νάντια στην φωτογράφιση για το "Top Chef", αγνώριστη! Θυμάσαι που πέρσι είχε σκάσει μύτη για να τραγουδήσει στους "ΡάδιοΑρβύλα" με σκουφάκι και μαντήλα, έντεχνη εντελώς; Ε ξέχασέ την! Το πρώην (γκούχου γκουχου) κορίτσι του Αρναούτογλου ξαναβρήκε τον παλιό τρέντι και σέξι εαυτό του. Η ψεύτικη βλεφαρίδα καλύπτει στρέμματα ματιού και το μαλλί πλατινέ και μακρύ που τύφλα να έχει η Μενεγάκη.


Τώρα θα πεις που βρήκα τη σύμπτωση: ε να, τώρα που φούντωσαν πάλι οι φήμες για επανασύνδεση του Γρηγόρη με τη Νάντια, να σου και η πρόταση για παρουσίαση του σόου μαγειρικής. Και σκέφτομαι εγώ, πολλά μπάνια έκαναν οι ΡάδιοΑρβύλα με το Λάτσιο το καλοκαίρι και ο Κανάκης κολλητός δεν είναι με τον Αρναούτογλου. Θα είπε και ο Γρηγόρης μια καλή κουβέντα για την πρώην- νυν καλή του!


Η άλλη σύμπτωση είναι πως το "Top Chef" θα προβάλλεται κάθε Σαββατόβραδο, την ίδια ώρα και ημέρα με το παιχνίδι "Money Drop" που θα παρουσιάζει στο αντίπαλο Mega ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Κι αν οι φήμες πως Γρηγόρης και Νάντια είναι πάλι μαζί, ευσταθούν, προβλέπω το σπιτικό τους να παίρνει φωτιά στη μάχη για τα νούμερα της AGB! Σου λέω, θα βιώσουμε την ταινία "Η Αγάπη Μας" με Αλίκη ? Δημήτρη απ' την αρχή!

Η αγαπημένη σου Κατίνα (Κ.Π)