Οι καυτές αποκαλύψεις της Μακρυπούλια στη Μενεγάκη

27.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι χαρά είναι αυτή που νιώθω σήμερα! Πρώτη μέρα μετά από καιρό πίνω το καφεδάκι μου και νιώθω τέτοια χαρά, αφού μαζί με εμένα πίνει την καφέ της και η Ελένη Μενεγάκη!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι χαρά είναι αυτή που νιώθω σήμερα! Πρώτη μέρα μετά από καιρό πίνω το καφεδάκι μου και νιώθω τέτοια χαρά, αφού μαζί με εμένα πίνει την καφέ της και η Ελένη Μενεγάκη! Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του "Καφέ με την Ελένη" σήμερα στη συχνότητα του Alpha με έχει συγκλονίσει. Θα σου τα πω όλα χαρτί και καλαμάρι γιατί όπως ξέρεις δε μπορώ να σου κρατήσω τίποτα κρυφό! Η Ελενίτσα εμφανίστηκε πιο κούκλα από ποτέ με ένα πολύ ωραίο φορεματάκι και το μαλλάκι σε ρομαντικό στιλ τύπου ανάλαφρη μπούκλα. Όπως σου είχα γράψει εδώ και μέρες πήρε το μικρό αυτάκι μου ότι η πρώτη καλεσμένη της Ελένης θα είναι η εξίσου κουκλάρα Ζέτα Μακρυπούλια.

Η διάσημη μοντέλα- παρουσιάστρια- ηθοποιός Ζέτα εμφανίστηκε απαστράπτουσα (τόσο που πραγματικά βλέποντας και τις δύο μου ήρθε προς στιγμή να κλειστώ σε ένα σπα μέχρι να τους μοιάσω έστω και λίγο) με γκρι τοπάκι και έντονο κραγιόν στα χείλη πιο κεφάτη από ποτέ και άνοιξε την καρδούλα της στην Ελενίτσα για όλους και για όλα: τα πρώτα της βήματα στο χώρο αλλά και τις σπουδές της ενώ δε σου κρύβω αυτό που εντυπωσίασε είναι ότι αυτό το κορίτσι ήξερε από πολύ μικρή θα τα καταφέρει! Έτσι είναι Δημητρούλα μου αυτό θέλει η ζωή να πεις μπορώ και να το κάνεις!


Αφού λοιπόν παρακολουθούσα για κάνα τέταρτο τις δύο σταρ ανταλάσσουν κομπλιμάν του τύπου: "Τι όμορφη που είσαι χρυσή μου" και τέτοια έρχεται το ερώτημα στα κιλάκια της Ζέτας, γιατί όπως και να το κάνουμε γυναίκες είναι και αυτές για τι άλλο να μιλήσουν...


Η Μενεγάκη πολύ εύστοχα παρατήρησε ότι το Ζετάκι έχει χάσει αρκετά κιλά : "Τόσο αδύνατη δε με έχω δει ποτέ" δήλωσε το Ζετάκι και αποφάσισε να τα χάσει αφού όπως είπε: "Eίχα νεύρα με τον εαυτό μου" και ήθελε να είναι τρελή κορμάρα για τα γυρίσματα της ταινίας "The Kings of Mykonos".


Κάπου εκεί λοιπόν άρχισαν να μιλάνε για κιλά και ρωτάει και η Μενεγάκη τη Ζέτα πόσα κιλά είναι: "52!" απαντάει γεμάτη περηφάνια η Μακρυπούλια! "Εσύ πόσα είσαι;" ρωτάει εύλογα το Ζετάκι την Ελένη. Η Μενεγάκη αρχικά δίστασε αλλά μετά που το ξανασκέφτηκε απάντησε και με άφησε με το στόμα ανοιχτό: "59!". Εγώ πάλι πριν από καμία εικοσαριά μέρες είχα μείνει με την εντύπωση ότι είναι 53 κιλά. Σου λέει η Μενεγάκη πάντα τα κιλά τα παίρνει στο κάτω μέρος του σώματος με τη μεσούλα της να είναι πάντα δαχτυλίδι και να μην έχει εκεί τέτοια προβλήματα.


Αφού εξάντλησαν το φλέγον θέμα κιλά οι δύο ξανθές παρουσιάστριες έπιασαν το θέμα άντρες που όσο να πεις όλες μας έχει απασχολήσει όσο τίποτα. Το Λενάκι με ανεβασμένο ηθικό μετά από ένα hot καλοκαιράκι με το αίσθημα Ματέο, δεν κώλωσε και σου λέει την έχουμε τη Ζέτα εδώ! Το Ζετάκι δήλωσε ότι δεν απογοητεύεται ακόμη και να "Tα τελευταία 4 χρόνια υπήρξαν σχέσεις στη ζωή της μόνο που δεν ευδοκίμησαν" όπως είχε δηλώσει στο περιοδικό Down Town και το σχολίασε. Και πώς άραγε ένα τέτοιο πολυτάλεντο κορίτσι θέλει τον άντρα; "Να είναι σοβαρός ο ίδιος . Μεγαλώνοντας περισσότερο δυσκολεύω παρά ανοίγομαι". Αυτό είναι κορίτσι βρε! Ούτε λούσα, ούτε πολυτέλειες ούτε τίποτα, λίγη σοβαρότητα τι ψυχή έχει;


Το Ελενάκι λοιπόν, ξετίναξε τη Ζέτα κυριολεκτικά στις ερωτήσεις αν και αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι αν έχουν τον ίδιο κομμωτή αφού δε μπορεί να πέτυχαν τυχαία την ίδια απόχρωση στο μαλλί! Για τώρα θα περιοριστώ στο να ευχηθώ καλή αρχή και καλά νούμερα...

Ελένη Αναστασάκη