Ο μερακλής Μαζωνάκης και η φούστα-παντελόνι

27.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι είναι αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου! Αν δεν ήξερα ότι είναι ο «Μαζώ» θα νόμιζα ότι είναι κάποιος πολύ cult τσέλιγκας αφού τρόμαξα να γνωρίσω το άνω χείλος του και το πελώριο μουστάκι που το στολίζει!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι είναι αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου! Αν δεν ήξερα ότι είναι ο "Μαζώ" θα νόμιζα ότι είναι κάποιος πολύ cult τσέλιγκας αφού τρόμαξα να γνωρίσω το άνω χείλος του και το πελώριο μουστάκι που το στολίζει! Σου λέει παιδί μου, ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει αλλάξει τελείως και όπως φαίνεται έχει βγει στην επιφάνεια ο πιο "βαρύς" εαυτός του αφού με αυτή του την εμφάνιση μου έφερε τα "ίσια ανάποδα". Και αυτό γιατί Μαζωνάκης και Πάολα εμφανίζονται στη Θεσσαλονίκη στην "Πύλη Αξιού" προσφέροντας στον κόσμο ένα πραγματικό υπερθέαμα!


Όμως και η Πάολα με άφησε με την εντύπωση ότι θα κάνει μια αλλαγούλα για να είναι in και να ...ξυρίσει το κεφάλι της: "Τελευταία στιγμή αποφάσισα να κάνω αυτό το κούρεμα και ακόμα δεν το έχω συνηθίσει. Μάλλον πήρε πολύ μαλλί η μηχανή", δήλωσε και εγώ την είδα με το μαλλί να σκουπίζει το πάτωμα. Μήπως απλά δεν πέτυχε το ξύρισμα και το έριξε στο εξτένσιον;


Κάπως έτσι που λες ο Μαζωνάκης- τσέλιγκας και η Πάολα εμφανίστηκαν στην "Πύλη Αξιού"της Θεσσαλονίκης όπου όπως καταλαβαίνεις έγινε χαμός! Δεν είναι μόνο το μουστάκι όμως του Μαζωνάκη που με εντυπωσίασε στην εμφάνιση του αλλά και το μοναδικό ένδυμα που διάλεξε για την πρεμιέρα που θύμιζε φουρό μπαλαρίνας αφού κότσαρε στο πίσω μέρος του παντελονιού του ένα κομμάτι τούλι και συνδύασε με μπότα. Παράλογη η φούστα-παντελόνι; Τι να πω θαυμάζω τους καλλιτέχνες που τολμούν να λανσάρουν νέο στιλ χωρίς φόβο και πάθος. Θα ξεχάσω εγώ με τη φούστα του Σάκη πώς έπεσαν οι λυσσάρες να τον φάνε; Έτσι και ο "Μαζώ" που είναι πιο συνεσταλμένος είπε να κοτσάρει ένα κομμάτι τούλι για να είναι πιο διακριτικό.


Ο Μαζωνάκης είναι γνωστό ότι θέλει να κάνει εντύπωση και έτσι εκτός από την εμφάνιση του έδωσε μεγάλη σημασία και στο σκηνικό. Τα εντυπωσιακά σκηνικά και το μεγάλο video wall που είχε στηθεί στην πίστα ήταν πράγματα που ο "Μαζώ" είχε φροντίσει να είναι τέλεια! "Λαϊκές βραδιές με πολλή διασκέδαση είναι αυτό που σας παρέχουμε εδώ και ελπίζουμε να περάσετε σούπερ". Εμ πώς να μην περάσει και ο κόσμος σούπερ με τέτοιο υπερθέαμα; Βέβαια την αλήθεια μου θα την πω κοιτώντας τον Μαζωνάκη από πίσω αναρωτιέται κανείς αν είναι αυτός ή χορεύτρια της γαλάζιας λίμνης. Το μυστήριο λύνεται φυσικά κοιτώντας τον στο πρόσωπο όπου αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι ο Μπαρπα-Γιώργης ο τσέλιγκας!

Ελένη Αναστασάκη