Δίκη Σεργιαννόπουλου: γλίτωσε τα ισόβια ο Γεωργιανός!

11.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την Πέμπτη το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η δίκη για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιαννόπουλου, στις 3 Ιουνίου 2008, που όσο κράτησε έγινε πρώτο θέμα παντού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την Πέμπτη το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η δίκη για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιαννόπουλου, στις 3 Ιουνίου 2008, που όσο κράτησε έγινε πρώτο θέμα παντού, λόγω των αποκαλύψεων που γίνονταν μέσα στην αίθουσα. Τέλος πάντων, εμάς μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και η τελική απόφαση του δικαστηρίου. Ποια είναι αυτή; Ο Γεωργιανός κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του ηθοποιού από το Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Αυτό σημαίνει ότι ο Γεωργιανός γλιτώνει την ισόβια κάθειρξη, ενώ καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση. Επίσης, του επιβλήθηκαν πέντε μήνες για κλοπή, τρεις μήνες για παράνομη οπλοχρησία και άλλοι δύο μήνες φυλάκιση για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής δήλωσαν ότι θα ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση του δικαστηρίου. Και καταλαβαίνει κάποιος ότι αυτή η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά?