Τσακώθηκαν Ρέμος - Παπαρίζου;

11.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Αντώνης Ρέμος εκτός από την καλή του φωνή φημίζεται και για το καλό του χιούμορ. Να σου πει αστείο ο Αντώνης, να πέσεις κάτω στα πλακάκια, να χτυπιέσαι σαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Αντώνης Ρέμος εκτός από την καλή του φωνή φημίζεται και για το καλό του χιούμορ. Να σου πει αστείο ο Αντώνης, να πέσεις κάτω στα πλακάκια, να χτυπιέσαι σαν το χταπόδι. Άσε, που ο αοιδός είναι μανούλα στην ατάκα. Το αυτό, άλλωστε, παραδέχονται οι φίλοι του. Έλα, όμως, που έρχεται ένα δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού και καταρρίπτει το μύθο του Ρέμου ως χιουμοράκι.

Σύμφωνα, με το δημοσίευμα ο Ρέμος όταν συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου (καλή του φίλη και πρώην συνεργάτρια) στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση, της έκανε ένα σχόλιο, που όχι μόνο ενόχλησε τη συνάδελφό του, αλλά είχε ως αποτέλεσμα να τσακωθούν! «Τι έγινες εσύ; Πάχυνες ή είσαι έγκυος;» τη ρώτησε και η Έλενα αμέσως τα έμπηξε. Γιατί, προφανώς, θα σκέφτηκε η κοπέλα «μου τη λένε όλοι, μου τη λες κι εσύ ο δικός μου άνθρωπος»; Δίπλα στην Παπαρίζου ήταν ο αγαπημένος της, Τόνι Μαυρίδης, ο οποίος την ακολούθησε όταν εκείνη έφυγε από τον χώρο.

Αν η αοιδός πήγε στην τουαλέτα για να κλάψει ήσυχη ή αν έφυγε γενικά από το Αθηνών Αρένα, δυστυχώς το δημοσίευμα δεν μας λέει ακριβώς. Όχι τίποτε άλλο, αλλά να... οι δυο τους βρίσκονταν κοντά καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς (μπρος ο Ρέμος πίσω η Παπαρίζου) και από το κέφι που είχαν μόνο μπαρουτιασμένους δεν τους έλεγες. Μια χαρά ευδιάθετοι ήταν και ειδικά η Παπαρίζου, η οποία μόλις είχε επιστρέψει από τα βραβεία του MTV, όπου παρέλαβε βραβείο ως «καλύτερη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα». Και από την όλη ιστορία, αγαπημένε μου, αυτό να κρατήσεις εσύ.