Κανείς άλλος για Γιουροβίζιον;

28.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε ένα ωραιότατο «Όχι». Η Έλλη Κοκκίνου, επίσης αρνήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κι... εγκυμοσύνης και σε ρωτώ εγώ με απόγνωση και αγωνία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε ένα ωραιότατο «Όχι». Η Έλλη Κοκκίνου, επίσης αρνήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κι... εγκυμοσύνης και σε ρωτώ εγώ με απόγνωση και αγωνία: «Ποιον θα στείλουμε στην Γιουροβίζιον»; Θα μου πεις πως είναι λίγο νωρίς να αγχώνομαι με αυτό το θέμα, αλλά έχε υπόψη σου ότι των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν!

Και στο θέμα της Γιουροβίζιον δεν βλέπω να έχει μπει το τσουκάλι στην φουφού. Βέβαια, έχουν γίνει κάποιες σκέψεις μετά τις αρνήσεις Χατζηγιάννη - Κοκκίνου, αλλά το ονόματα που ακούγονται, με αγχώνουν τα μάλα. Επικρατέστεροι, λένε, είναι ο Κώστας Μαρτάκης και η Τάμτα με το νέο της λουκ ? κοτσίδα. Η δεύτερη δεν έχει τοποθετηθεί στο θέμα και στις φήμες που κυκλοφορούν.

Ο πρώτος, όμως, δηλώνει πως θέλει να πάει στην Γιουροβίζιον, αρκεί το τραγούδι να ικανοποιεί τον ίδιο και τους συνεργάτες του! Ντόινγκ. Μπαλάντα ή χορευτικό δεν απασχολεί τον Μαρτάκη, αφού ο «I wanna be Sakis Ρουβάς» θεωρεί ότι έχει και τα δύο θέματα. Αμ δε. Τον είδα την Τρίτη στον Αρναούτογλου να χορεύει και προς στιγμή πίστεψα ότι το αγόρι είχε πάθει λουμπάγκο και ήταν προσεκτικό στις κινήσεις του. Που το νεύρο και η κίνηση του Sakis; Ακόμη και του Σαρμπέλ; Από κίνηση... ματάρες ο Μαρτάκης, οπότε αν στην ΕΡΤ αποφασίσουν να τον στείλουν στο Βελιγράδι, καλύτερα να του δώσουν μπαλάντα. Να κάνει ο σκηνοθέτης κοντινά στα μάτια και το πρόσωπό του να ξετρελάνει τις Ευρωπαίες και όχι μόνο. Γιατί αν περιμένουν να τις κερδίσει με τις χορευτικές του ικανότητες... shit μέσα Πολυχρόνη, που δεν γίναμε ευζώνοι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]