Οι Big πάνε θέατρο

18.01.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, αν νομίζεις ότι τα παιδιά του Big είναι όλο "φρου, φρου και μεταξωτές κορδέλες" απατάσαι οικτρά. Στην πλειοψηφία τους είναι άτομα με παιδεία, με πνευματική καλλιέργεια που λατρεύουν το θέατρο και ο, τι κυκλοφορεί σε ποιοτικό στον τόπο μας. Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης οι περισσότεροι πήγαν στην πρεμιέρα του θεάτρου "Μουσούρη", όπου παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν νομίζεις ότι τα παιδιά του Big είναι όλο "φρου, φρου και μεταξωτές κορδέλες" απατάσαι οικτρά. Στην πλειοψηφία τους είναι άτομα με παιδεία, με πνευματική καλλιέργεια που λατρεύουν το θέατρο και ο, τι κυκλοφορεί σε ποιοτικό στον τόπο μας. Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης ο Κώστας, η Νικόλ, ο Ντίνος ( ναι, είναι κι αυτός άνθρωπος του πνεύματος), η Κατερίνα, ο Φίλιππος, η Ελίνα και ο Πρόδρομος (μετά της Αγνής βεβαίως βεβαίως) πήγαν στην πρεμιέρα του θεάτρου "Μουσούρη", όπου πρωταγωνιστούν ο Απόστολος Γκλέτσος και ο Νικήτας Τσακίρογλου. Εκεί, παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος ως επίσημος προσκεκλημένος.

Ο Ντίνος τυγχάνει μεγάλος φαν του Προέδρου και μόλις τον είδε να καταφθάνει με τη συνοδεία του, πήγε να τον προϋπαντήσει και να εκφράσει τον μεγάλο του θαυμασμό. "Μου αρέσει πολύ η δουλειά σας. Σας θαυμάζω", είπε ο νεαρός και προτού προλάβει να του ζητήσει ένα αυτόγραφο, ο κ. Στεφανόπουλος με ένα χαμόγελο του τύπου "ποιος είναι αυτός ο νέος που κάνει λες και με ήξερε από παλιά", απομακρύνθηκε. Ο Ντίνος διόλου στεναχωρήθηκε που δεν πήρε το αυτόγραφο, διότι είχε τη μοναδική ευκαιρία να σφίξει το χέρι του Προέδρου. Και γι' αυτό ευγνωμονεί τον καλό "Θεό" του Big για τη διασημότητα που του προσέφερε. Την ίδια άποψη έχουν και οι υπόλοιποι με πρώτο και καλύτερο τον Πρόδρομο, ο οποίος ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν περίμενε να του στείλει πρόσκληση ο Γκλέτσος.

Μετά το τέλος της παράστασης, εκεί που όλοι γίνονται ένα τσούρμο κι αρχίζουν να αληλλοασπάζονται, οι Big δέχτηκαν καταιγισμό από φαν τους, οι οποίοι εκτός από αυτόγραφα, τους έλεγαν διάφορα κομπλιμέντα "Αχ, τι ωραία που είσαι. Έπρεπε να πάρεις τα λεφτά". Τέτοια δεν άκουσε ούτε ο Απόστολος και οι υπόλοιποι του θιάσου στους οποίους έλεγαν τα τυπικά: "Συγχαρητήρια για την παράσταση. Ήσασταν υπέροχοι". Αυτοί απολάμβαναν τον ενθουσιασμό, ενώ τρελάθηκαν που δεν έκοψαν εισιτήρια, αλλά μπήκαν μέσα ως μεγάλες προσωπικότητες ... τη στιγμή που κάποιοι ηθοποιοί στέκονταν στην ουρά ωσάν κοινοί θνητοί. Από την παρέα έλειπαν η Ρέα και ο Τσάκας που βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, η Μαίρη που είναι παντού και πουθενά καθώς και η Δώρα με τον Χρήστο, των οποίων την τύχη μπορείς να αναζητήσεις σε κάνα κλαμπ των Αθηνών.