Και ο Μάκης θέλει το... trash του!

03.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κάνεις όταν δεν έχεις νοθεία στις εκλογές και κάποιος βουλευτής δεν έχτισε αυθαίρετο στη θάλασσα; Ή κάποιος γιατρός έκανε εγχείρηση χωρίς να πάρει φακελάκι;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κάνεις όταν δεν έχεις νοθεία στις εκλογές και κάποιος βουλευτής δεν έχτισε αυθαίρετο στη θάλασσα; Ή κάποιος γιατρός έκανε εγχείρηση χωρίς να πάρει φακελάκι; Δεν κάνεις εκπομπή; Όχι βέβαια. Μαζεύεις όλα τα τηλέ -νούμερα (μεταφορικά και κυριολεκτικά) και «χτυπάς» 40αρι στην τηλεθέαση.

Αυτό, δηλαδή, έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος την Πέμπτη στη «Ζούγκλα» και ίσως είναι από τις λίγες φορές, που η εν λόγω εκπομπή δικαιολόγησε τον τίτλο της. Σωστή «Ζούγκλα» ήταν το στούντιο με την Πόπη Μηλιωτάκη, την Έφη Σαρρή, τον Στιβ Κακέτση, την Ρούλα Βροχοπούλου (σε ζωντανή σύνδεση από Θεσσαλονίκη), την Έφη Θώδη και τον Γιάννη Γαλάτη. Ο καθένας έλεγε τα δικά του και όλοι μαζί έκλαιγαν τον πόνο τους, που ο Λάκης Λαζόπουλος τους σατιρίζει. Μόνο ο Γαλάτης δε μιλούσε πολύ, διότι είχε πέσει με τα μούτρα στα τυροπιτάκια.

Το πιο απολαυστικό σημείο, όμως, ήταν ο τσακωμός στα αγγλικά της Ρούλας με τον Κακέτση, επειδή αυτός αποκάλεσε τον Φραν «ex husband». «He in not ex. He is now and ever. You like or not» του απάντησε η Βροχοπούλου και τύφλα να έχουν τα... interlingua μαθήματα που κάνω. Μία Ρούλα την ημέρα τη δασκάλα κάνει πέρα. Αν έπεσε γέλιο, όπως υποσχέθηκε ο Μάκης στην αρχή, λέγοντας στην «απαρηγόρητη» πως εδώ την έφερε για πολλά γέλια και όχι κλάματα; Αμέ. Και γέλιο έπεσε και νούμερα ήρθαν για τον Τριανταφυλλόπουλο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]