Τα σαββατοκύριακα... ανήκουν στην Σοφία!

03.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί, στον Alpha θα πρέπει να ξανασκεφτούν την πρόταση του Ανδρέα Μικρούτσικου, να δώσουν στήλη στη Ρούλα Βροχοπούλου, αν θέλουν να δουν τα νούμερα της εκπομπής «Αυτός μας έλειπε»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί, στον Alpha θα πρέπει να ξανασκεφτούν την πρόταση του Ανδρέα Μικρούτσικου, να δώσουν στήλη στη Ρούλα Βροχοπούλου, αν θέλουν να δουν τα νούμερα της εκπομπής «Αυτός μας έλειπε» να παίρνουν λίγο τα πάνω τους. Γιατί, μπορεί η «φαμίλια Μικρούτσικου» να ξεκίνησε δυνατά τον πρώτο καιρό, όμως η Σοφία Αλιμπέρτη ανέκαμψε και δε λέει να πέσει από την πρώτη θέση.

Κάθε Σαββατοκύριακο το «Καλομελέτα κι έρχεται» βγαίνει πρώτο σε τηλεθέαση. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά κάποιες μέρες είναι μπροστά ακόμη και με πέντε μονάδες διαφορά. Ούι, ούι. Τα περασμένα μεγαλεία του Θανάση Πάτρα θα αναπολούν εκεί στην Κάντζα και διηγώντας τα θα κλαίνε. Ελάχιστες φορές έχω καθίσει να δω την «φαμίλια Μικρούτσικου» κι όταν το κάνω με πιάνει ένα άγχος, παρακολουθώντας τον Ανδρέα να λέει και να λέει και να λέει.

Οι καλεσμένοι δεν προλαβαίνουν να βγάλουν τσιμουδιά, ενώ γενικά ο Μικρούτσικος είναι μέσα στο άγχος. Η Σοφία, πάλι, είναι άλλη φάση. Ήρεμη και χαλαρή, δεν κουράζει και δεν αγχώνει καλεσμένους και τηλεθεατές. Αν και χρειάζεσαι μια κούπα καφέ για να σου ανοίξει το μάτι Σάββατο και Κυριακή πρωί. Αλλά ο κόσμος την προτιμά από το μπλα μπλα και τον μονόλογο του Μικρούτσικου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]